Το PoM Shield είναι η επαναστατική λύση που με εύκολο τρόπο ήρθε να εξασφαλίσει την σωματική μας γαλήνη, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει την απεριόριστη συνομιλία και το άκουσμα μουσικής μέσω του κινητού τηλεφώνου μας.

Με το PoM Shield μπορείς να έχεις το τηλέφωνο δίπλα σου, να το χρησιμοποιείς για φωνητικές κλήσεις ή να ακούς την αγαπημένη σου μουσική. Παραμένεις πάντα σε σύνδεση τόσο με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας όσο με το τοπικό σου δίκτυο, χωρίς να χάνεις κλήσεις και μηνύματα.

Παράλληλα, όμως, αποφεύγεις την ενδεχόμενη επίδραση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας καθώς τo PoM Shield εξαλείφει τα Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία (ΗΜΠ) που εκπέμπονται από το κινητό τηλέφωνο, εκτρέποντάς τα σε μια απομακρυσμένη από το τηλέφωνο και από εσένα κεραία.

Το PoM Shield είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν τεχνολογίας που στο εσωτερικό του καινοτόμα υλικά δημιουργούν ένα «κλωβό προστασίας» (Faraday cage), ενώ εξωτερικά καλύπτεται με υφάσματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής για όλα τα γούστα. Είναι σχεδιασμένο να διακοσμεί οποιοδήποτε οικιακό ή εργασιακό περιβάλλον.

Η εγκατάστασή του γίνεται με μία μόνο κίνηση. Συνδέεις ένα ενσύρματο ακουστικό για να πραγματοποιείς φωνητικές κλήσεις και να ακούς μουσική και τοποθετείς την ειδική κεραία σε απομακρυσμένο σημείο του χώρου. Μπορείς ακόμα να φορτίζεις το τηλέφωνό σου ενώ βρίσκεται μέσα στο PoM Shield.

Το PoM Shield είναι φορητό και τόσο εύκολο στη μεταφορά και εγκατάστασή του που μπορεί να σε συνοδεύει όπου κι αν ταξιδεύεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο γραφείο, δίπλα στο κρεβάτι ή όπου υπάρχει ανάγκη για ανάπαυση μακριά από την επίδραση του κινητού τηλεφώνου.

Περιόρισε την έκθεσή σου χωρίς να διακυβεύσεις τις επικοινωνίες σου στην διάρκεια της εργασίας. Απόλαυσε έναν πραγματικά γαλήνιο ύπνο, μακριά από την πιθανά επιβλαβή ακτινοβολία του τηλεφώνου σου.

Είτε πρόκειται για βρεφικά και παιδικά δωμάτια είτε για την προστασία ευάλωτων ατόμων και ειδικών περιβαλλόντων, τo PoM Shield σου προσφέρει ηρεμία και ασφάλεια.

Με την άφιξη του πολυαναμενόμενου 5G εγείρονται και πάλι τα ερωτήματα για τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των –απαραίτητων για την ύπαρξή του– Ηλεκτρομαγνητικών Πεδίων (ΗΜΠ) και για τις επιπτώσεις τους στη σωματική και πνευματική μας υγεία, ιδίως για άτομα νεαρής ηλικίας και για εκείνα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Επειδή οι μελέτες σχετικά με την επικινδυνότητα των ΗΜΠ που παράγονται από τις κεραίες των κινητών τηλεφώνων δεν έχουν καταλήξει σε οριστικά συμπεράσματα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνιστά να προστατευόμαστε κατά το δυνατόν από την έκθεσή μας σε αυτά.

Με ποιον τρόπο όμως, αφού είναι εξαιρετικά δύσκολο να περιορίσουμε τον χρόνο ομιλίας μας και την σχέση μας με το κινητό στο σύγχρονο εργασιακό και οικιακό περιβάλλον; Πώς θα προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τα πολύ πιο ευαίσθητα από εμάς παιδιά μας;

Το PoM Shield έχει αναπτυχθεί πάνω σε ορθές επιστημονικές αρχές και μετρήσεις. Χρησιμοποιώντας ειδικά υλικά θωράκισης, απομακρύνει σχεδόν το σύνολο της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας του κινητού σου τηλεφώνου, συμπεριλαμβανομένης της 5G χαμηλής και μεσαίας ζώνης.

Χρησιμοποιεί εξωτερική κεραία με μακρύ καλώδιο για να ανακατευθύνει τα ΗΜΠ ενώ παραμένεις συνδεδεμένος στο δίκτυο του παρόχου κινητής και στο οικιακό/τοπικόWi Fi.

Η απόδοσή του μετρήθηκε συστηματικά σε εξειδικευμένο εργαστήριο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, καθώς και στο ιδιωτικό εργαστήριο της Zogeria Systems. Αποδείχθηκε ότι μια εγκατάσταση PoM Shield μπορεί να εξαλείψει την έκθεσή σου στα ΗΜΠ του κινητού σου τηλεφώνου κατά περισσότερο από 99%, αφού μπορεί να απομακρύνει το σημείο εκπομπής τους έως και 20+ μέτρα (7 μέτρα με την τυπική κεραία).

Η Zogeria Systems ξεκινάει το ταξίδι της στις διεθνείς αγορές

To PoM Shield σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από μια μικρή ομάδα ανθρώπων, η οποία απαρτίζει την Zogeria Systems.

Mε εμπειρία ετών στον σχεδιασμό προϊόντων και την παραγωγή ηλεκτρονικών συσκευών και έχοντας την πλήρη και έμπρακτη στήριξη από σημαντικούς παράγοντες της ελληνικής βιομηχανίας, το Pom Shield είναι ο καρπός μιας πολυετούς προσπάθειας σχεδιασμού και υλοποίησης του συστήματος που θα εξασφαλίζει την σωματική και πνευματική ηρεμία που τόσο έχουμε ανάγκη, ενώ ταυτόχρονα δίνει πρόσβαση στην συνδεσιμότητα του κινητού τηλεφώνου.

Με περηφάνια για το αποτέλεσμα και έχοντας κατοχυρώσει τις απαραίτητες πατέντες, η Zogeria Systems ξεκινάει το ταξίδι της στις διεθνείς αγορές με σκοπό να προσφέρει την πνευματική ηρεμία (Peace of Mind/ P.o.M.) που έχουμε ανάγκη.

Μία αμιγώς ελληνική start up επιχείρηση που έρχεται να δώσει λύσεις στις ανησυχίες και στα ερωτήματα που εγείρει το νέο τεχνολογικό τοπίο (και η εμφάνιση του 5G) με την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για χρήση της κινητής τεχνολογίας στην καθημερινότητά μας.

Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στο προϊόν και στα επιστημονικά αποτελέσματα των εργαστηριακών μετρήσεων, παρακαλούμε επισκεφτείτε τον ιστότοπο pomshield.com

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.