Ο γάμος της Ζιζέλ και του Τομ Μπρέιντι φαίνεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν αποκλειστικά στο Page Six. Μάλιστα, όπως ανέφεραν, το 42χρονο μοντέλο εγκατέλειψε το σπίτι της οικογένειας στην Τάμπα της Φλόριντα για την Κόστα Ρίκα, μετά από μια σειρά έντονων καβγάδων σχετικά με την απόφαση του Τομ Μπρέιντι να επιστρέψει στις προπονήσεις για την 23η του σεζόν στο NFL.

«Ο Τομ και η Ζιζέλ τσακώθηκαν άγρια», είπε μια πηγή στην Page Six, προσθέτοντας ότι αυτό είχε συμβεί και στο παρελθόν αλλά το ζευγάρι τα είχε ξαναβρεί.

ζιζελ-μπρειντι

Η είδηση έρχεται αφότου ο 45χρονος Μπρέιντι έχασε 11 προπονήσεις μέσα στον Αύγουστο, για προσωπικούς λόγους, όπως δήλωσε ο ίδιος. «Είναι προσωπικά… όλοι έχουν διαφορετικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουν. Όλοι έχουμε μοναδικές προκλήσεις στη ζωή μας. Είμαι ένας 45χρονος μεγάλος άντρας. Πολλά σκ@@@ συμβαίνουν».

Εκπρόσωποι των δύο αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο για το δημοσίευμα.

«Υπάρχει πρόβλημα στον γάμο για την απόφασή του να επιστρέψει. Η Ζιζέλ ήταν πάντα εκείνη που έμενε με τα παιδιά. Είχαν συμφωνήσει να αποσυρθεί για να επικεντρωθεί στην οικογένεια, μετά άλλαξε γνώμη», είπε μια δεύτερη πηγή.

«Έχουν μια έντονη σχέση. Η Ζιζέλ είναι θερμοκέφαλη – έχει αυτό το βραζιλιάνικο ταμπεραμέντο», είπε μια άλλη πηγή.

Τον περασμένο Μάιο η Ζιζέλ είχε πει στη βρετανική Vogue: «Δεν πιστεύω ότι οι σχέσεις απλώς συμβαίνουν. Δεν είναι ποτέ το παραμύθι που οι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν ότι είναι. Χρειάζεται δουλειά για να είσαι πραγματικά συγχρονισμένος με κάποιον, ειδικά αφού κάνεις παιδιά. Εκείνος εστιάζει κυρίως στην καριέρα του, εγώ κυρίως στα παιδιά».

Διαβάστε ακόμη: