Η Gisele Bundchen (Ζιζέλ Μπούντχεν) μας χαρίζει μαι σειρά από εντυπωσιακά εξώφυλλα στο V Magazine του τεύχους 136 για το καλοκαίρι 2022, σηματοδοτώντας την επιστροφή της μετά από μερικά χρόνια απουσίας της.

Ο Blair Getz Mezibov απαθανάτισε το supermodel σε μια σειρά φωτογραφιών ενώ η μαγική τοποθεσία στο φόντο βρίσκεται στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Η Gisele Bundchen, στα 41 της χρόνια έχει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της μόδας.

Ζιζέλ: Τόπλες και σέξι σε νέο εξώφυλλο το super model

Η Ζιζέλ Μπούντχεν είναι μια γυναίκα που έχει αφήσει ανεξίτηλο το όνομά της με τις συνεργασίες, το μοναδικό της στιλ και τη γοητεία της. Μάλιστα, έχει συνεργαστεί τα προηγούμενα χρόνια με σπουδαίους φωτογράφους όπως τους Inez & Vinoodh και Mario Sorrenti.

Τώρα, με απέραντη γοητεία και sexiness δοκιμάζει τις συλλογές Haute Couture και τη σειρά Cartier’s Indomptables de Cartier για την άνοιξη-καλοκαίρι. Βέβαια, για χάρη της φωτογράφισης φοράει ετικέτες όπως Armani Prive, Dior Haute Couture και Chanel.Όσο για το styling, αξίζει να τονίσουμε πως τα υπέροχα μαλλιά της είναι από τον κομμωτή Πάνο Παπανδριανό.

Ζιζέλ: Τόπλες και σέξι σε νέο εξώφυλλο το super model

Indian Creek Island: Το νησί- παράδεισος όπου θα μετακομίσουν η Ζιζέλ Μπούντχεν και ο Τομ Μπρέιντι

Η αποχώρηση του Τομ Μπρέιντι από το NFL φέρνει τον ίδιο και την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του και πρώην σούπερμοντελ Ζιζέλ Μπούντχεν, σε ένα μέρος που επιλέγουν αρκετοί δισεκατομμυριούχοι στις ΗΠΑ, τη Φλόριντα. Και είναι λογικό, αναφέρει το architecturaldigest.com, καθώς αν υπάρχει ένα ηλιόλουστο μέρος στις ΗΠΑ στο οποίο συρρέουν οι a listers που έχουν αποσυρθεί από την καριέρα τους, αυτή είναι η Φλόριντα.

Ζιζέλ: Τόπλες και σέξι σε νέο εξώφυλλο το super model

Πιο συγκεκριμένα το επιτυχημένο ζευγάρι απέκτησε μια ιδιοκτησία στο Indian Creek Island, μια έκταση 300 στρεμμάτων στην παραλία του Μαϊάμι, προσβάσιμη μόνο μέσω μιας εξαιρετικά φυλασσόμενης γέφυρας. Υπάρχει, επίσης, 24ωρη ασφάλεια τόσο από αέρος, όσο και από θαλάσσης επειδή οι κάτοικοι του νησιού -ο Jeffrey Soffer του Fontainebleau Miami Beach, η Ιβάνκα Τραμπ και ο Τζάρεντ Κούσερ, που αγόρασαν ένα μέρος στο νησί τον Ιούλιο του 2021, και μέχρι πρόσφατα η Αντριάνα Λίμα, που μόλις πούλησε την πολυπόθητη περιουσία της στο νησί, μεταξύ εκείνων που ζουν στα 34 κτήματα που απλώνονται στην καταπράσινη γη- μετακομίζουν εκεί για την απόλυτη ιδιωτικότητα.

Ζιζέλ: Τόπλες και σέξι σε νέο εξώφυλλο το super model

Το εν λόγω μέρος, με τους πλούσιους κατοίκους, έχει αποσπάσει το παρατσούκλι Billionaire Bunker, οπότε η Ζιζέλ Μπούντχεν, το πρώην πρόσωπο της Victoria’s Secret και ο Μπρέιντι, ο οποίος έπαιξε 22 σεζόν με επτά νίκες στο Super Bowl, σίγουρα θα μπουν στη λίστα τους. Οι γείτονες τους, από εδώ και στο εξής, συμπεριλαμβάνουν τους Ιβάνκα Τραμπ και Τζάρεντ Κούσερ, οι οποίοι πλήρωσαν σχεδόν 30 εκατομμύρια δολάρια για το παραθαλάσσιο σπίτι τους.

Ο Μπρέιντι και η Μπούντχεν, από την άλλη, πλήρωσαν περίπου 17 εκατομμύρια δολάρια για το σπίτι των 536 τ.μ. που βρισκόταν στην κορυφή ενός οικοπέδου δύο στρεμμάτων στον κόλπο Biscayne με απρόσκοπτη θέα στον ορίζοντα της South Beach. Ενάμιση χρόνο αργότερα, βρίσκονται στη δίνη της κατασκευής ενός αρχοντικού με οικολογική συνείδηση ​​στη θέση του αρχικού σπιτιού.

Ζιζέλ: Τόπλες και σέξι σε νέο εξώφυλλο το super model

Αν και το ίδιο το νησί δεν είναι ακριβώς το πιο ιδιαίτερο οικόπεδο δίπλα στη θάλασσα, όσοι είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν τα χρήματά τους σε αυτό το κάνουν κυρίως για την ασφάλεια, η οποία είναι πολύ ισχυρή και σχολαστική. Υπάρχει ακόμη και μια ιδιωτική αστυνομική δύναμη 13 ατόμων που περιπολεί τη γειτονιά όλη μέρα και νύχτα (τόσο από τη στεριά όσο και από τη θάλασσα).

Γύρω από ένα γήπεδο γκολφ 18 οπών και ένα vip κλαμπ, καθένα από τα δεκάδες σπίτια του νησιού προσφέρει θέα στη θάλασσα. Και δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που απολαμβάνουν οι «συνταξιούχοι» περισσότερο από τον ωκεανό και το γκολφ.