Δεκατρία χρόνια γάμου γιόρτασαν το περασμένο Σάββατο η Gisele Bündchen και ο σύζυγός της Tom Brady. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε το 2009 υπό άκρα μυστικότητα και αφού τον προετοίμαζαν μόνο 10 ημέρες στη Σάντα Μόνικα με καλεσμένους μόνο τους γονείς της νύφης και τον γιο του γαμπρού, από προηγούμενη σχέση.

Τόσο το διάσημο μοντέλο, όσο και ο γνωστός αθλητής, μοιράστηκαν ευχές για τη σχέση τους μέσω Instagram. Ο footballer ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να φιλά τρυφερά τη γυναίκα του. Στη λεζάντα έγραψε: «Πριν 13 χρόνια είπαμε και οι δύο ‘δέχομαι’ και είσαι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στη ζωή μου. Σε αγαπάω τώρα περισσότερο από όσο θα μπορούσα να φανταστώ. Είσαι η καλύτερη μητέρα, σύζυγος και υποστηρικτής στον κόσμο και είμαι ευλογημένος που είσαι η γυναίκα μου». Την ίδια φωτογρaαφία μοιράστηκε και το μοντέλο γράφοντας στο caption: «Χαρούμενη επέτειο αγάπη της ζωής μου. Σε αγαπώ».

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Την 7χρονη Vivian Lake και τον 12χρονο Ben. Μπορεί η καθημερινότητά τους να μοιάζει ονειρική, ωστόσο, όπως έχουν παραδεχτεί στο παρελθόν χρειάστηκε να ζητήσουν βοήθεια από σύμβουλο γάμου.

Ο Tom Brady σε συνέντευξή του μάλιστα, το 2020, είχε πει: «Πριν από δύο χρόνια, δεν αισθανόταν ότι εκπλήρωνα τις δικές μου υποχρεώσεις σε σχέση με την οικογένεια μας. Αισθανόταν ότι εγώ έπαιζα ποδόσφαιρο όλη τη σεζόν κι εκείνη ασχολούνταν με το σπίτι και μετά όταν τελείωνε η σεζόν, ήμουν του στυλ “Τέλεια, άσε με να ασχοληθώ με τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες. Άσε με να ασχοληθώ με τις προπονήσεις” και εκείνη καθόταν εκεί λέγοντας “Πότε θα κάνεις πράγματα για το σπίτι; Πότε θα πας τα παιδιά στο σχολείο και να κάνεις το τάδε;”», εξήγησε προσθέτοντας ότι η δυστυχία της του άνοιξε τα μάτια: «Αυτό ήταν ένα μεγάλο μέρος του γάμου μας που έπρεπε να τσεκάρω τον εαυτό μου γιατί εκείνη έλεγε πως έχει επίσης όνειρα και στόχους».