Ο Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι», προχώρησε στην παραδοχή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα μεσαία μεγέθους σήμερα.

Ειδικότερα, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ που δεν κατάφερε να εκλεγεί, είπε: «Ο Τσίπρας έπαιξε ρόλο σπουδαίο αυτό το κόμμα να πάει από το 4, στο 16, στο 27, στο 35, στο 36, στο 31, στο 20. Ένα κόμμα μεσαίου μεγέθους σήμερα, μεγάλο τα προηγούμενα χρόνια. Και θα παίξει ρόλο να γίνει μεγάλο ξανά».

Στη συνέχεια, ο κ. Ζαχαριάδης αναφέρθηκε, στον ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας πως «είναι ένα κόμμα με πολύ ισχυρή ηγεσία και με πολύ ισχυρή προσωπικότητα ηγέτη».

Και συνέχισε, λέγοντας για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα ότι «τον τιμά το γεγονός ότι μετά από μια πολύ οδυνηρή ήττα και σε πολιτικό επίπεδο και σε προσωπικό επίπεδο, είναι μπροστά, είναι όρθιος, μας εμψυχώνει όλους και μας οδηγεί».

 «Άδειασε» τον Ξυδάκη για το Σύνδρομο της Στοκχόλμης

Ερωηθείς  για την -προ ολίγων ημερών- δήλωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Ξυδάκη, απάντησε ότι «ο λαός δεν έχει Σύνδρομο της Στοκχόλμης, το θέμα είναι να μην το έχουμε και εμείς. Να μην πυροβολάμε τα πόδια μας».

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Ξυδάκης είχε δηλώσει πως «ίσως σε ένα μέρος του πληθυσμού, μέσα σε αυτή τη συσκότιση, την παραπληροφόρηση και την ομίχλη στα μυαλά, να υπάρχει ένα σύνδρομο “είμαστε θυρωροί της νύχτας”, Σύνδρομο της Στοκχόλμης».

Μάλιστα, μιλώντας για τους νέους ψηφοφόρους, ο κ. Ξυδάκης είπε πως «είτε δεν έχουν καταλάβει είτε οι γονείς τους δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει».

Διαβάστε περισσότερα