Μια άκρως σοβαρή καταγγελία, με θύμα μία μαθήτρια της Α’ δημοτικού σε σχολείο του Ηρακλείου, στα βόρεια προάστια, απασχολεί από σήμερα το μεσημέρι το Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του , το κοριτσάκι, μαθήτρια της Α’ τάξης του δημοτικού σχολείου κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα bullying και βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη με χαρτοταινία στις τουαλέτες του κτιρίου από συμμαθητές της.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι καθηγητές και κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Προστασιάς Ανηλίκων έχει μεταβεί στο σημείο, προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί και να εξετάσει το κοριτσάκι.

«Μαμά να σου πω κάτι, αλλά όχι εδώ, στο σπίτι…»

«Ήμουν στη εργασία, με πήρε τηλέφωνο η μαμά να μεταβώ στο σχολείο γιατί βρέθηκε η κόρη μας στις τουαλέτες δεμένη και φιμωμένη», αναφέρει ο ίδιος, επισημαίνοντας ότι όλα συνέβησαν δύο περίπου ώρες πριν το σχόλασμα των παιδιών.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 7χρονης, το κορίτσι εντοπίστηκε από συμμαθήτριές της μέσα στις τουαλέτες, ήταν συγχυσμένη και αποκάλυψε στη μητέρα της ότι στην αποκρουστική πράξη προχώρησαν δύο – τρία παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας. Δηλαδή, παιδιά Δημοτικού, που δεν έχουν συμπληρώσει ούτε καν τα 10 τους χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα