Viral έγινε το βίντεο που ανέβασε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο φαίνεται να κάνει μόνος του, το… καθημερινό μακιγιάζ όπως του είπε η γυναίκα του, Βικτώρια.

Μάλιστα, παραδέχεται το ότι του αρέσει να φροντίζει τον εαυτό του και να περιποιείται το πρόσωπό του.

Ντέιβιντ Μπέκαμ: «Μου αρέσει να ενυδατώνω το δέρμα μου»

Ο πρώην σταρ του ποδοσφαίρου, 48 ετών, έβγαλε το μπλουζάκι του και κάθισε στη θέση της Βικτόρια Μπέκαμ.

Φορώντας μόνο μια πετσέτα, χρησιμοποίησε ένα πινέλο μακιγιάζ γύρω στο πρόσωπό του κοροϊδεύοντας τη σύζυγό του που μοιράστηκε ένα παρόμοιο βίντεο λίγες μέρες νωρίτερα. Το ζευγάρι συχνά τρολάρει ο ένας τον άλλον στα social media.

«Μου αρέσει να ενυδατώνω το δέρμα μου και να φροντίζω το δέρμα μου και προφανώς αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνω σύμφωνα με τις συμβουλές ομορφιάς της Victoria Beckham».

Δείτε το βίντεο του Ντέιβιντ Μπέκαμ:

@victoriabeckham Mr Beckham’s very own #VictoriaBeckhamBeauty ♬ original sound – Victoria Beckham

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η αντίδραση της συζύγου του

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγραψε στη δημοσίευση: «Το δικό του #VictoriaBeckhamBeauty tutorial του Mr Beckham».

Και τα σχόλια έπεσαν «βροχή». Ένας έγραψε: «Blend it like Beckham».  Άλλος έγραψε:  «Το σεμινάριο που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν» και ένας τρίτος πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει καν προϊόν σε αυτό το πινέλο μακιγιάζ».

Ένας τέταρτος χαρακτήρισε τον Ντέιβιντ «θρύλο!!!», ενώ ένας άλλος είπε: «Μόλις παρακολούθησα το βίντεο της Βικτόρια, το καταφέρατε μια χαρά!».

Νωρίτερα αυτό το μήνα η Βικτόρια Μπέκαμε είπε ότι δεν θα ήθελε να είναι ξανά στα είκοσί της, καθώς συνήθιζε να επικεντρώνεται σε αυτό που ένιωθε ότι έπρεπε να βελτιωθεί, αλλά τώρα νιώθει «άνετα» με αυτό που είναι.

Αναδείχθηκε στη δεκαετία του ’90 ως μέλος του γκρουπ κοριτσιών The Spice Girl, αλλά αργότερα στράφηκε στους κόσμους της μόδας και της ομορφιάς.

Δείτε το βίντεο της Βικτόρια Μπέκαμ:

@victoriabeckham This is the ultimate contour stylo! When creating my #VictoriaBeckhamBeauty ♬ original sound – Victoria Beckham

Διαβάστε ακόμη: