Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, έριξε την ευθύνη στους ψηφοφόρους για τη βαριά ήττα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ενώ μιλώντας για τους νέους, σημείωσε πως «δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει».

Συγκεκριμένα, ο κ. Ξυδάκης, μιλώντας στο Kontra Channel, είπε μεταξύ άλλων πως «ίσως σε ένα μέρος του πληθυσμού, μέσα σε αυτή τη συσκότιση, την παραπληροφόρηση και την ομίχλη στα μυαλά, να υπάρχει ένα σύνδρομο “είμαστε θυρωροί της νύχτας”, Σύνδρομο της Στοκχόλμης».

Μάλιστα, μιλώντας για τους νέους ψηφοφόρους, ο Νίκος Ξυδάκης τόνισε πως «είτε δεν έχουν καταλάβει είτε οι γονείς τους δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει».

Παύλος Μαρινάκης: Οι μόνοι που δεν έχουν καταλάβει τι ψήφισαν οι Έλληνες είναι ο κ. Τσίπρας και η παρέα του

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης, δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις του Νίκου Ξυδάκη.

«Μέχρι την 21η Μαΐου, ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι οι νέοι θα έριχναν τον Μητσοτάκη. Τώρα που και οι νέοι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, κατά τον κύριο Ξυδάκη είτε πάσχουν από το σύνδρομο της Στοκχόλμης, είτε δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν», αναφέρει σε δήλωσή του.

Και προσθέτει: «Οι μόνοι που δεν έχουν καταλάβει τι ψήφισαν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είναι ο κύριος Τσίπρας και η παρέα του. Και, όσο συνεχίζουν να προσβάλλουν τους πολίτες, τόσο το 20% θα μοιάζει σύντομα με άπιαστο όνειρο».

«Τους αφήνουμε στη μιζέρια και στο μίσος τους προς ό,τι δεν συμφωνεί με τις ιδεοληψίες τους. Συνεχίζουμε ενωμένοι, σταθερά, τολμηρά, μπροστά, δίπλα σε κάθε πολίτη, για να φτιάξουμε όλοι μαζί την Ελλάδα που θέλουμε, την Ελλάδα που αξίζει σε όλους», καταλήγει στη δήλωσή του ο Παύλος Μαρινάκης.

Διαβάστε περισσότερα