Σήμερα (23/12), ο κ. Παναγιωτόπουλος βρέθηκε στα επιτηρητικά φυλάκια του Σουφλίου και των Κήπων Έβρου, αλλά και την έδρα της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «Έβρος».

Ο κ. Υπουργός ενημερώθηκε για επιχειρησιακά ζητήματα και αντάλλαξε ευχές με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τους στρατεύσιμους, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων. Ο Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος και ο Διοικητής της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ, Υποστράτηγος Παναγιώτης Καβιδόπουλος, συνόδευσαν τον Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Υπουργείο Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους βουλευτές Έβρου, Αναστάσιο Δημοσχάκη, Σταύρο Κελέτση και Χρήστο Δερμετζόπουλο, καθώς και τους Δημάρχους Αλεξανδρούπολης, Ιωάννη Ζαμπούκη· Ορεστιάδας, Βασίλειο Μαυρίδη· Σουφλίου, Παναγιώτη Καλακίκο και Διδυμοτείχου, Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου, προκειμένου να τούς ενημερώσει με το σχέδιο εξορθολογισμού των Σημείων Υποδοχής Οπλιτών και την καλύτερη οργάνωση λειτουργίας των Μονάδων Προκαλύψεως. Στο τέλος της επίσκεψης στον Έβρο, ο Υπουργός Άμυνας είχε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμο Β’.

Υπουργείο Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος

Διαβάστε ακόμη: