ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφια στις εκλογές η Ματίνα Παγώνη; Τι απαντά

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια στις εκλογές του 2023 άφησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ

Για τους ιούς και τις λοιμώξεις που «σαρώνουν» τη χώρα μας το τελευταίο διάστημα, αλλά και για τις επικείμενες εκλογές μίλησε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή του ANT1 «Καλημέρα Ελλάδα» η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ κυρία, Ματίνα Παγώνη.

Η γιατρός συνέστησε για ακόμα μία φορά προσοχή για αυτά τα Χριστούγεννα εξαιτίας της έξαρσης των ιώσεων και του κορονοϊού.

Αν και τόσο καιρό την έχουμε συνηθίσει στα τηλεοπτικά πλατώ να μιλά για τα ιατρικά δεδομένα, φαίνεται όμως πως σε λίγο καιρό θα μας απασχολεί για άλλο τομέα. Και συγκεκριμένα αυτόν της πολιτικής.

Από που προκύπτει αυτό; Από τη ίδια την Ματίνα Παγώνη, η οποία κλείνοντας τη συνομιλία της με τους παρουσιαστές της εκπομπής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια στις επικείμενς εκλογές.

«Όταν έρθει η ώρα (για τις εκλογές) θα το συζητήσουμε, πιστεύω πως ο Πρωθυπουργός θα διαλέξει μία δυνατή ομάδα, που θα την αγαπάει ο κόσμος», είπε αρχικά η κυρία Παγώνη, συμπληρώνοντας με χιούμορ πως όλος ο κόσμος γνωρίζει με ποιο κόμμα θα κατέβει.

«Με ποιο θα είμαι δηλαδή; Από τη μέρα που γεννήθηκα ψηφίζω Νέα Δημοκρατία, δεν είμαι από αυτούς που πάνε μία από ‘δω μία από ‘κει», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη: