search

AREA 51

Ποια είναι η τράπεζα της Καϊλή; Με ποιο συστημικό πιστωτικό ίδρυμα διατηρεί προνομιακή σχέση για τις εν Ελλάδι δουλειές της στο real estate;

Η επαφή ανάγεται πολλά χρόνια πριν, όταν η φέρελπις τότε τηλεπαρουσιάστρια εκ Θεσσαλονίκης βρέθηκε στην Αθήνα και δανείστηκε από την συγκεκριμένη τράπεζα για να αποκτήσει το «σπιτάκι» της στην πρωτεύουσα!

Ποια είναι η τράπεζα της Καϊλή; Με ποιο συστημικό πιστωτικό ίδρυμα διατηρεί προνομιακή σχέση για τις εν Ελλάδι δουλειές της στο real estate;

Προφανώς και μία τράπεζα , επιδιώκει να συμπεριλάβει στο πελατολόγιο της , προβεβλημένα πρόσωπα της πολιτικής ζωής για πολλούς λόγους , ας περιοριστώ σήμερα στους λόγους «κύρους και προβολής».

Άλλωστε το πολιτικό κεφάλαιο της Εύας Καϊλή , θεωρείτο πολύ βαρύ , ας μην λησμονούμε το γεγονός πως στο παρελθόν κάποιοι παράγοντες , του οικονομικού γίγνεσθαι της υπέβαλλαν την ιδέα για την διεκδίκηση μέχρι και της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

Το σενάριο βέβαια δεν φτούρησε από την στιγμή που ο Ευάγγελος Βενιζέλος ως ηγέτης του κόμματος , προτίμησε την βουλευτική έδρα της Α΄Θεσσαλονίκης , στερώντας την από την φιλόδοξη πολιτικό!

Σε άλλες στήλες του Radar θα διαβάσετε σήμερα την «εμπλοκή» της οικογενείας Καϊλή , με την Αναπτυξιακή Τράπεζα.

Από εδώ προσθέτω και ένα ακόμη κομμάτι του παζλ , το οποίο βέβαια δεν έχει συμπληρωθεί .

Μαθαίνω λοιπόν ότι η συλληφθείσα ευρωβουλευτής , για τις εν Ελλάδι δουλειές της στο real estate , διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια προνομιακή σχέση με μεγάλη συστημική τράπεζα.

Η «επαφή» ανάγεται σε πολλά χρόνια πίσω από την περίοδο που η φέρελπις τότε τηλεπαρουσιάστρια εκ Θεσσαλονίκης βρέθηκε στην Αθήνα και δανείστηκε από τη συγκεκριμένη τράπεζα , προκειμένου να αποκτήσει το «σπιτάκι» της στην Αθήνα .

Φαίνεται ότι η σχέση εκείνη συνεχίστηκε απρόσκοπτα και διευρύνθηκε, αφού η κ. Καϊλή επέδειξε έκτοτε έντονες «ανησυχίες» , στον τομέα του real estate.

Ευελπιστώ ότι η τράπεζα φρόντιζε και φροντίζει , για την τακτική εξυπηρέτηση των δανείων της κυρίας Καϊλή …

Διαβάστε ακόμη: