Ο Πάουλο Ντιμπάλα αποκάλυψε ότι τού οφείλονται χρήματα από τη Γιουβέντους, κατά τη σημερινή (03/03) κατάθεση στη Ρώμη για την έρευνα “Prisma”. Ο Αργεντινός «αστέρας», ο οποίος αγωνίζεται στη Ρόμα, καλέσθηκε να καταθέσει για την έρευνα “Prisma” και γνωστοποίησε πως η «μεγάλη κυρία» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τού οφείλει αρκετά χρήματα ακόμη, σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport.

«Δε θυμάμαι την τελευταία φορά που πληρώθηκε ο μισθός μου, αλλά γνωρίζω πολύ καλά ότι η Γιουβέντους ακόμα μού χρωστά χρήματα». Ο 29άχρονος αναφέρεται σε ποσά που δεν τού έχουν καταβληθεί από τη σεζόν 2020 – 2021 και τις πληρωμές που είχαν τότε αλλάξει και διευρυνθεί χρονικά, ώστε να διευκολυνθεί η ομάδα εξαιτίας των συνθηκών που είχε δημιουργήσει ο κορωνοϊός. Γίνεται λόγος για ποσό της τάξεως των 3.7 εκατ. ευρώ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paulo Dybala (@paulodybala)

«Όταν κάναμε τη συμφωνία για τη μετατόπιση του μισθού, ξέραμε πως αν ακόμη είχα συμβόλαιο, οι πληρωμές που είχαν μείνει πίσω θα καταβάλλονταν αργότερα, ως αύξηση στις υπάρχουσες και αν αντίθετα αποχωρούσα, θα μού έδιναν τα χρήματα αμέσως. Γνωρίζω ότι τον Απρίλιο του 2023, η Γιουβέντους έχει την τελευταία ευκαιρία να μού πληρώσει τα 3 εκατ. ευρώ και κάτι περισσότερο. Αλλιώς, ο νομικός μου εκπρόσωπος θα καταθέσει γραπτά αιτήματα, ακόμη και αν ελπίζω να μη φθάσουμε έως εκεί. Θέλω τα λεφτά μου πίσω, αλλά χωρίς να καταθέσω κάποια αγωγή, αποφεύγοντας προβλήματα τόσο για εμένα, όσο και τη Γιουβέντους».

Ο δικηγόρος του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού έχει ήδη καταθέσει αίτημα αποζημίωσης μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη μη ανανέωση του Ντιμπάλα, που πρώτα εξαπατήθηκε με ένα πλούσιο συμβόλαιο (8 εκατ. ευρώ συν μπόνους) και μετά, τον άφησαν να φύγει. «Δε ζήτησα να γίνει αυτό, θέλω μόνο τα χρωστούμενα». Όσον αφορά τα χαρτιά του Πάουλο Ντιμπάλα, έχουν υπογραφεί τόσο από την ομάδα όσο και τον παίκτη, αλλά δεν έχουν κατατεθεί στη λίγκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paulo Dybala (@paulodybala)

Διαβάστε ακόμη: