Ο Πάουλο Ντιμπάλα αποτελεί και επίσημα τον νέο ποδοσφαιριστή της Ρόμα, όπως γνωστοποίησε η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο χθες το μεσημέρι (20/07).

Ο σύλλογος της Ρώμης προχώρησε στη δημοσίευση ενός βίντεο για την παρουσίαση του νέου της αποκτήματος, παράλληλα στο οποίο φαίνονται και εξαφανισμένα παιδιά από όλον τον κόσμο, ώστε να στηριχθεί η προσπάθεια αναζήτησης.

Παρά την προσπάθεια της Ίντερ για να τον αποκτήσει, ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν ο άνθρωπος – «κλειδί» για την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής, καθώς διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Η συμφωνία είχε επιτευχθεί από τη Δευτέρα (18/07), όταν και ολοκλήρωσε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ο 28άχρονος Αργεντίνος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ισχύ έως το καλοκαίρι του 2025 και ετήσιες απολαβές στα 6.000.000€.

Ύστερα από επτά έτη παρουσίας στη Γιουβέντους, ο Ντιμπάλα αποφάσισε να «χαράξει» μία νέα πορεία στην καριέρα του.

Η κίνηση της Ρόμα «γεμίζει» με ενθουσιασμό τους φιλάθλους της, οι οποίοι «βλέπουν» στο πρόσωπό του, την επόμενη ηγετική φυσιογνωμία εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο Αργεντινός άσος δηλώνει επίσης χαρούμενος, «βομβαρδίζοντας» συνεχώς τις προσωπικές του σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες, φορώντας τη φανέλα των «τζιαλορόσι».

Ωστόσο, εκείνη που «έκλεψε» την παράσταση και έβαλε «φωτιά» στους υποστηρικτές της Ρόμα, απεικονίζει εκείνον να σκαρφαλώνει στην πλάτη του «θρυλικού» Φραντσέσκο Τότι και να πανηγυρίζει μαζί του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 (@433)

Αμέσως μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής, ο Πάουλο Ντιμπάλα αναφέρθηκε στους παράγοντες που καθόρισαν την τελική του απόφαση, κάνοντας ειδική μνεία στον Ζοσέ Μουρίνιο.

«Γειά σας, φίλοι της Ρόμα! Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, ελπίζω να σας δω γρήγορα και να σας γνωρίσω. Πάμε δυνατά, Ρόμα», ανέφερε αρχικά και προσέθεσε:

«Όλες αυτές τις ημέρες, κυριαρχούσε ένα σύνολο έντονων συναισθημάτων. Η αποφασιστικότητα και η ταχύτητα με την οποία η Ρόμα έδειξε ότι με ήθελε, έκανε τη διαφορά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paulo Dybala (@paulodybala)

Έφθασα σε μία ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία, που θέτει ολοένα και και πιο στιβαρές βάσεις για το μέλλον και έχοντας έναν προπονητή, τον Ζοζέ Μουρίνιο, με τον οποίο αποτελεί προνόμιο να συνεργάζομαι».

Παράλληλα, ο Πάουλο Ντιμπάλα προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες, ενώ αναμένεται να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του, στο φιλικό του ερχόμενου Σαββάτου (23/07), ενάντια στη γαλλική Νις.