Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται, ενώ ο εκπρόσωπος του 28άχρονου αναμένεται να καταφθάσει στην Ιταλία την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Gazzetta Dello Sport.

Τούτη η εξέλιξη, πιθανώς να δρομολογήσει ουσιαστικές εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του Αργεντινού, ο οποίος απέρριψε την πρόταση των «μπιανκονέρι» για ανανέωσης της συνεργασίας τους και πρόκειται να μείνει ελεύθερος σε μερικούς μήνες.

 

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει τα βλέμματα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως οι Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, Ατλέτικο Μαδρίτης, Τότεναμ και φυσικά η Ίντερ, που συνεχίζει να εξετάζει ενδελεχώς την προοπτική απόκτησής του.

«Η Ίντερ επιθυμεί να αρπάξει την ευκαιρία, ωστόσο, θα πρέπει να προσεγγίσει το θέμα λεπτομερώς. Οι χειρισμοί να είναι λεπτοί και κυρίως, να υπάρχει υπομονή.

 

Δύο χρονικά διαστήματα παρουσιάζονται ως κρίσιμα· η επόμενη εβδομάδα και οι πρώτες ημέρες ύστερα από την ολοκλήρωση της εφετινής Σέριε Α», αναφέρει το άρθρο της ιταλικής εφημερίδας.

Ο διεθνής άσος βρίσκεται επτά συναπτά χρόνια στη «Μεγάλη Κυρία», έχοντας κατακτήσει δώδεκα τίτλους (5 πρωταθλήματα Ιταλίας, 4 Κύπελλα και 3 Σούπερ Καπ) και ανακηρυχθεί παίκτης της χρονιάς την αγωνιστική σεζόν 2019–2020.

 

Μετρά 285 συμμετοχές, σκοράροντας 113 φορές και μοιράζοντας 48 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Καταλαμβάνει την τρίτη θέση στον πίνακα τον σκόρερ του εξωτερικού στην ιστορία της Γιουβέντους, ευρισκόμενος πίσω μονάχα από τους «θρυλικούς» Νταβίντ Τρεζεκιέ (171) και Τζον Χάνσεν (124).