Η Kosmocar – Volkswagen και το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων για να τιμήσουν τη σημαντική επέτειο του Golf, διοργανώνουν το διάστημα 17 Σεπτεμβρίου – 5 Νοεμβρίου μοναδικά event, test drive, πάρτι, ενώ θα προσφέρουν ξεχωριστά προνόμια στους φίλους της μάρκας και όχι μόνο.

Ειδικότερα:

The Concerts x Sakis Rouvas

Το νέο Golf θα πλαισιώσει τον κορυφαίο σταρ Σάκη Ρουβά, σε δύο μοναδικά live shows που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας και τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη. Μέσω των social media της Volkswagen Ελλάδος, οι θαυμαστές του Golf και του Έλληνα καλλιτέχνη, θα μπορούν να διεκδικήσουν διπλές προσκλήσεις για να συμμετέχουν στα δύο αυτά ξεχωριστά event.

The Parade

Οι fun του μοντέλου και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο Golf και την επετειακή του έκδοση «50 years», καθώς και τις 7 προηγούμενες γενιές του μοντέλου, αλλά και όλη τη γκάμα των αυτοκινήτων Volkswagen, στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων. Για 50 ημέρες (17 Σεπτεμβρίου – 5 Νοεμβρίου), θα ισχύσουν τα εξής μοναδικά προνόμια:

  • Με κάθε παραγγελία νέου Golf, δώρο τα 2 πρώτα service προγραμματισμένης συντήρησης.
  • Με κάθε ανταλλαγή μοντέλου Volkswagen με οποιοδήποτε νέο μοντέλο της μάρκας, όφελος 500 ευρώ.

*Τα παραπάνω προνόμια θα ισχύσουν συνδυαστικά όσον αφορά σε παραγγελία του νέου Golf.

Το Volkswagen Golf κλείνει τα... 50 και το γιορτάζει με Σάκη Ρουβά

The Festival

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στον προαύλιο χώρο του Golden Hall στο Μαρούσι, οι 8 θρυλικές γενιές του Golf, η συλλεκτική επετειακή έκδοση του «50 years», όλη η οικογένεια SUV και τα ηλεκτρικά μοντέλα της Volkswagen, σας υποδέχονται από τις 10:00 σε ένα μοναδικό ολοήμερο πάρτι με πολλά happenings, εκπλήξεις, special καλεσμένους και μια συναυλία από τον Σάκη Ρουβά.

  • Παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς
  • Ώρα έναρξης συναυλίας: 20:00

Διαβάστε ακόμη: