Τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα, ότι σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σε ένα χιουμοριστικό βίντεο.

Σε story που μοιράστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, η παρουσιάστρια καταγράφεται παρέα με τον Δημήτρη Παπανώτα στο studio του «Happy Day», όπου βρίσκονταν για πρόβες λίγο πριν από την έναρξη της εκπομπής για τη νέα σεζόν.

Στο σχετικό clip, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν αφήνει ασχολίαστες τις δηλώσεις του συνεργάτη της σε ραδιοφωνικό σταθμό, όπου ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε ότι σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, «γιατί δεν βλέπω κάποιον υποψήφιο ο οποίος θα μπορούσε να το συμμαζέψει».

«Συγγνώμη, στην πρόβα, μια ημέρα πριν από την πρεμιέρα, που πρέπει να είμαι ήρεμη και να έχω καλή διάθεση, διαβάζω ότι διεκδικείς την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ;» λέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Δημήτρη Παπανώτα, με εκείνον να της απαντά: «Δεν διεκδικώ, είπα ότι το σκέφτομαι. Και θα έπρεπε να είσαι ευτυχής που θα κάνεις εκπομπή με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης!».

«Μυαλό δεν βάζει, παιδιά! Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Αντί να ηρεμήσεις, να κάτσεις στα αυγά σου, να κάνουμε Happy Day, θες προεδριλίκια;», συνεχίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, επιχειρώντας να τον «συνετίσει».

«Όχι, άλλο το ένα, άλλο το άλλο» απάντησε στην παρουσιάστρια ο Δημήτρης Παπανώτας, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να μπαίνει στο πλάνο και να λέει στον δημοσιογράφο να «αφήσει τα προεδριλίκια», επειδή «δεν θέλω να μαλώνω με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στα “παράθυρα”!».

«Δεν θα μαλώνεις, αν θα είμαι πρόεδρος, θα μου μιλάς στον πληθυντικό! Θα το σκεφτώ μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα τα πούμε», συνέχισε με χιούμορ ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Θα σέβεσαι Τίνα Μεσσαροπούλου. Αυτοί θα κάνουν μέχρι και συγκυβέρνηση!» είπε από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία στο τέλος του βίντεο καταγράφεται να «προειδοποιεί» τον Δημήτρη Παπανώτα να μην την «ταράξει μέσα στο Σαββατοκύριακο».

«Λοιπόν, τη Δευτέρα, εδώ θα είσαι, 7:45 εδώ. Πρόσεξε τι θα δηλώσεις και τι θα κάνεις, μη με ταράξεις μέσα στο Σαββατοκύριακο!» τόνισε γελώντας η Σταματίνα Τσιμτσιλή, απευθυνόμενη στον συνεργάτη της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Παπανώτας, μετά τις εσωκομματικές εκλογές που διεξήχθησαν στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου, είχε αναδειχθεί υποψήφιος στις ευρωεκλογές του περασμένου Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμη: