Ο πρώτος άντρας διευθυντής στην ιστορία του διάσημου περιοδικού Έντουαρντ Ένινφουλ, αποχαιρετά με τον δικό του τρόπο την βρετανική Vogue, με ένα εξώφυλλο που θα μείνει σίγουρα στην ιστορία.

Μετά από σχεδόν εφτά χρόνια στο τιμόνι της βρετανικής Vogue ο Έντουαρντ Ένινφουλ αποχωρεί με ένα εξώφυλλο που αναδεικνύει όλα όσα προσέφερε στη μόδα στο 76ο τεύχος του ως διευθυντής. Κατά τη διάρκεια τη «θητείας του» τουλάχιστον 153 διασημότητες και κορυφαία μοντέλα συνεργάστηκαν μαζί του, ενώ 40 από αυτά συμμετέχουν και στο μοναδικό αυτό εξώφυλλο προς τιμήν του.

Στο τεύχος Μαρτίου της  βρετανικής Vogue έχουν συγκεντρωθεί όλες οι διασημότητες, οι οποίες εκπροσωπούν αυτό που πρεσβεύει και κατάφερε να εδραιώσει στον χώρο της μόδας, καταρρίπτοντας στερεότυπα πολλών δεκαετιών ο Έντουαρντ Ένινφουλ, τη διαφορετικότητα.

Ανάμεσα στις πολύ γνωστές κυρίες στο εξώφυλλο που θα αφήσει εποχή, είναι η Λίντα Εβαντζελίστα, η Ναόμι Κάμπελ, η Κάρα Ντελεβίν, η Σίντι Κρόφορντ, η Μάιλι Σάιρους, η Τζίτζι Χαντίντ, η Ιρίνα Σάικ, η Ντούα Λίπα, η Όπρα Γουίνφρι και η Βικτόρια Μπέκαμ.

Ως φόρος τιμής το Instagram που σπουδαίου δημιουργού, έχει πλημμυρίσει με εικόνες από τις γυναίκες που έχει φιλοξενήσει στη βρετανική Vogue.

Διαβάστε ακόμη: