Ο Κέβιν Σπέισι επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη υποδυόμενος έναν δολοφόνο χωρίς ηθική πυξίδα στο επίσημο τρέιλερ της ταινίας «Peter Five Eight».

Η ταινία σηματοδοτεί τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο από τότε που η καριέρα του κατέρρευσε εν μέσω καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση το 2017.

Κέβιν Σπέισι: «Ήταν χαρά να δουλεύεις μαζί του»

Ο χαρακτήρας του δολοφόνου του Σπέισι, Πίτερ, έχει μια κωμική διάθεση, καθώς καλείται σε μια μικρή ορεινή κοινότητα για να βρει μια φαινομενικά λαμπερή μεσίτρια ακινήτων με ένα σκοτεινό μυστικό, την οποία υποδύεται η Τζετ Τζαντρό.

Η ταινία φέρεται να γυρίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2021 στην κομητεία Σισκίγιου της Καλιφόρνια. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, o Σπέισι δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα στα γυρίσματα.

«Με τον Κέβιν ήταν χαρά να δουλεύεις μαζί του, τους έκανε όλους να γελούν ανάμεσα στις λήψεις και παρέδωσε αυτό που νομίζω ότι θα είναι μια εκπληκτική απόλαυση για τους θαυμαστές του», είχε δηλώσει ο Michael Zaiko Hall σε ένα email στο «The Hollywood Reporter».

Κέβιν Σπέισι: Αθώος ο ηθοποιός για σεξουαλική επίθεση σε τέσσερις άνδρες

Τον Ιούλιο, ο Σπέισι, 64 ετών, κρίθηκε αθώος για σεξουαλική επίθεση σε τέσσερις άνδρες σε δίκη που διεξήχθη στο Λονδίνο.

Απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο, ο Σπέισι ανέφερε: «Θα ήθελα να πω ότι είμαι πολύ ευγνώμων στο δικαστικό συμβούλιο που αφιέρωσε χρόνο για να εξετάσει προσεκτικά όλα τα στοιχεία και όλα τα γεγονότα, προτού λάβει την απόφασή του».

Ισχυρισμοί για σεξουαλική παρενόχληση διατυπώθηκαν για πρώτη φορά εναντίον του Σπέισι το 2017 από τον ηθοποιό Άντονι Ραπ. Από τότε οι ρόλοι του ηθοποιού ήταν ελάχιστοι.

Διαβάστε ακόμη: