Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, κάλεσε τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, να διαθέσει τα κλειστά ακίνητα που διαθέτει ο δήμος σε ευάλωτα νοικοκυριά και όχι σε συλλογικότητες για να μην μπορούν να κάνουν καταλήψεις κάπου αλλού.

Συγκεκριμένα, ο κ.Μητσοτάκης, κατά την απάντηση επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης για τη στεγαστική πολιτική, αναφέρθηκε δηκτικά στον δήμαρχο Αθηναίων για τα κλειστά ακίνητα.

«Ίσως θα πρέπει να το πείτε και στον δήμαρχο της Αθήνας τον οποίο στηρίξετε πολιτικά: Ας διαθέσει τα κλειστά ακίνητα που διαθέτει ο Δήμος Αθηναίων σε ευάλωτα νοικοκυριά και όχι σε συλλογικότητες για να μην μπορούν να κάνουν καταλήψεις κάπου αλλού» είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: «Δεν το έχετε χωνέψει ακόμη»

Στη δευτερολογία του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, απάντησε στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι «η αναφορά σας μάλλον δείχνει ότι δεν το έχετε χωνέψει ακόμη».

«Σε έναν μήνα να προλάβει ο κ. Δούκας να ανοίξει κλειστά σπίτια στην Αθήνα είναι λίγο δύσκολο. Αλλά 5 χρόνια ο κ. Μπακογιάννης όχι μόνο δεν άνοιξε κλειστά σπίτια, αλλά έκλεισε και τους δρόμους, ταλαιπωρώντας τον λαό της Αθήνας. Με αποτέλεσμα να ηττηθεί στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Διαβάστε ακόμη: