Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, κάλεσε τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, να διαθέσει τα κλειστά ακίνητα που διαθέτει ο δήμος σε ευάλωτα νοικοκυριά και όχι σε συλλογικότητες για να μην μπορούν να κάνουν καταλήψεις κάπου αλλού.

Συγκεκριμένα, ο κ.Μητσοτάκης, κατά την απάντηση επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης για τη στεγαστική πολιτική, αναφέρθηκε δηκτικά στον δήμαρχο Αθηναίων για τα κλειστά ακίνητα.

-----------------

«Ίσως θα πρέπει να το πείτε και στον δήμαρχο της Αθήνας τον οποίο στηρίξετε πολιτικά: Ας διαθέσει τα κλειστά ακίνητα που διαθέτει ο Δήμος Αθηναίων σε ευάλωτα νοικοκυριά και όχι σε συλλογικότητες για να μην μπορούν να κάνουν καταλήψεις κάπου αλλού» είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: «Δεν το έχετε χωνέψει ακόμη»

Στη δευτερολογία του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, απάντησε στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι «η αναφορά σας μάλλον δείχνει ότι δεν το έχετε χωνέψει ακόμη».

«Σε έναν μήνα να προλάβει ο κ. Δούκας να ανοίξει κλειστά σπίτια στην Αθήνα είναι λίγο δύσκολο. Αλλά 5 χρόνια ο κ. Μπακογιάννης όχι μόνο δεν άνοιξε κλειστά σπίτια, αλλά έκλεισε και τους δρόμους, ταλαιπωρώντας τον λαό της Αθήνας. Με αποτέλεσμα να ηττηθεί στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Διαβάστε ακόμη: