Τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της αποκάλυψε πως διανύει  η Σοφία Ρίτσι. Η Ρίτσι η πιο μικρή κόρη του γνωστού τραγουδοποιού Λάιονελ Ρίτσι ειναι έγκυος με τον σύζυγο  της Έλιοτ Γκρέιντζ, στέλεχος δισκογραφικής, τον οποίο παντρεύτηκε σχεδόν  ένα χρόνο πριν, τον προηγούμενο Απρίλη σε ένα γάμο που θύμιζε παραμύθι αφού πραγματοποιήθηκε με φόντο το άκρως ρομαντικό σκηνικό της γαλλικής Ριβιέρας.

Σε μία φωτογράφηση της στο περιοδικό vogue το εικοσιπεντάχρονο μοντέλο μας δείχνει την κοιλιτσα της ενώ δηλώνει: « Οι τελευταίοι έξι μήνες με δίδαξαν πολλά περισσότερα από την έως τώρα όλη ζωή μου.»

Η διάσημη influencer στη συνέντευξη της δεν διστάζει να αποκαλύψει το γένος του παιδιού της ακόμα και το ζώδιο που περιμένουν ότι θα έχει « Δεν είναι ακόμα γνωστή η ακριβής ημερομηνία που θα γεννηθεί το μωρό, γιατί μεγαλώνει αρκετά γρήγορα». Στο gender reveal πάρτι που διοργάνωσε πάντως αποκαλύφθηκε πως το μωρό πρόκειται για κοριτσάκι που θα ανήκει στο χώρο των διάσημων διδύμων, αφού οι εναπομείναντες τρεις μήνες εγκυμοσύνης της Ρίτσι εντάσσουν την μικρούλα στο ζωδιακό κύκλο των «Gemini Babies»

Τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης έπεσαν στην αντίληψη της μέλλουσας μητέρας από τις πρώτες κιόλας τέσσερις εβδομάδες που όμως θεώρησε την κούραση που ένιωθε ως απλό τζετ λαγκ. Η αποκάλυψη στον οικογενειακό της κύκλο έγινε με τον πλέον γλυκό τρόπο παρουσιάζοντας τους το τεστ ως δώρο μέσα σε ένα κουτάκι από τον οίκο Hermes.

Η Σοφία Ρίτσι μπροστά στο φακό της Vogue

Η όμορφη ξανθιά γυναίκα πόζαρε μπροστά στην κάμερα της φωτογράφου Yulia Gorbachenko για το γνωστό βιβλίο μόδας. Σε αυτές τις φωτογραφίες, η νεαρή κοπέλα ποζάρει τόσο μόνη της όσο και με τον σύζυγό της, φορώντας εντυπωσιακά και μοδάτα ρούχα. 

Μερικά από τα στιγμιότυπα είναι ασπρόμαυρα και αποτυπώνουν την ομορφιά και την κομψότητά της. Επιπλέον, φωτογραφήθηκε ημίγυμνη φορώντας ένα μαύρο παντελόνι και ένα ανοιχτό σακάκι, καθώς και λευκό εσώρουχο με ένα μακρύ πουκάμισο.

Διαβάστε ακόμη: