Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου η γνωστή ράπερ Sadahzinia, κατά κόσμον Γιολάντα Τσιαμπόκαλου. Συγκεκριμένα, η Sadahzinia κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της Μιχάλη Μυτακίδη aka BD Foxmoor για απειλές κατά της ζωής της (και όχι μόνο της ίδιας) και πολλές ακόμη τοξικές συμπεριφορές.

Σύμφωνα με τη ράπερ, η αφορμή για τον νέο γύρο επιθέσεων από τον Μυτακίδη είναι το επετειακό live για τα 30 χρόνια πορείας. Επαναλαμβάνουμε εδώ ότι το θέμα φαίνεται να ξεπερνά κατά πολύ την κόντρα δύο πρώην συζύγων που ήταν και στην ίδια μπάντα (τους Active Member), αν κρίνουμε από τα λεγόμενα της Sadahzinia:

«Για άλλη μια φορά ξεκίνησε η κλασική επίθεση από τον BDFoxmoor, αυτή τη φορά για να χτυπηθεί το επετειακό μου live της 1 Μαρτίου. Κάθε φορά με την παραμικρή ευκαιρία βάλλεται μάλιστα (και) δημόσια η αξιοπρέπεια μου, αλλά και η αξία μου ως άνθρωπος, γυναίκα, μάνα και δημιουργός. Για όλα αυτά επιφυλάσσομαι νομικά καθώς και για τις αρσενικές «μαγκιές» και τις απειλές κατά ζωής μου και των οικείων προσώπων μου. Ο ι πραγματικοί και πολύ σοβαροί λόγοι του τέλους της σχέσης μας αφορούν το αδικαιολόγητο άδειασμα και μένος του προς τον νεκρό αδερφό μου, αποκαλύψεις “πίστης” όλων των χρόνων από συγκεκριμένες γυναίκες και το σημαντικότερο, η ασταμάτητη λεκτική βία προς τα παιδιά μας έχοντας εμένα πάντα στόχο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αφορμή το live της Sadahzinia ο BD Foxmoor εξέφρασε αόριστες απειλές και δημόσια, μέσω Instagram story.

«Όχι, δεν θα χαλάσω την πλάνη κανενός. Θα αφήσω τους μαγαρισμένους να γιορτάσουν φανταστικές επετείους. Ευκαιρία τα στράκια να δείξουν πόσο μισούν το χοντρό ακούγοντας μουσικές και κάποιους στίχους του όλη τη νύχτα. Πρέπει όμως να αναγνωρίσω στον συντάκτη του δελτίου τύπου την τιμιότητα να μην αναφέρει πουθενά ούτε μια φορά τους ACTIVE MEMBER και ειδικά το LOW BAP κάτι ξέρει αυτός. Προτείνω να καθιερωθεί κάθε χρόνο η μάζωξη αυτή την ίδια μέρα με τίτλο που θα΄ναι «σα να μας μπαίνει η Άνοιξη», έτσι χίπικο, φουνταδόρικο, σπασοκλανιάρικο και ωραίο. Καλά να περνάτε, το νου σας μόνο τα παιδιά μου (που θα τα σύρουν εκεί), γιατί μετά θα σας βρω έναν έναν κι όλους μαζί δεν με χαλάει. Έτσι σας είχε πάντα ο χοντρός».

 

Υπενθυμίζεται ότι ο BD Foxmoor έχει δώσει από καιρό μια σειρά από κωμικοτραγικά δείγματα. Ένα τέτοιο ήταν όταν υποσχέθηκε εκδίκηση επειδή η Sadahzinia είχε τραγουδήσει ένα κομμάτι Active Member μαζί με τον Σπύρο Γραμμένο.

Διαβάστε ακόμη: