Στη βραδιά της Vogue συμμετείχαν πολλά μεγάλα ονόματα από το χώρο της μόδας, της μουσικής, του κινηματογράφου και της τέχνης.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Vogue World κατέβηκε σε έναν πολυσύχναστο δρόμο του Μανχάταν, κάνοντας τις σελίδες του περιοδικού να ζωντανέψουν στην West 13th Street. Ο λόγος; Μια live επίδειξη μόδας για τα 130 χρόνια παρουσίας γεμάτη με τα πιο cool labels και τα must-have items από τις φθινοπωρινές συλλογές – τα οποία θα είναι σύντομα διαθέσιμα για το κοινό.

Ο παλμός ήταν τέτοιος που οι άνθρωποι από τις κοντινές πολυκατοικίες κάθισαν γρήγορα στα παράθυρά τους, με τα τηλέφωνα στο χέρι για να απαθανατίσουν τη στιγμή. Στις 7:30 ακριβώς το απόγευμα η εκδήλωση ξεκίνησε με τους ήχους του Arthur Russell να αντηχούν στην περιοχή. Με δραματική διαδοχή, μια ομάδα δρομέων διέσχισε το δρόμο, με σημαίες από όλο τον κόσμο δεμένες στο λαιμό τους. Στη συνέχεια, από το τέλος του διαδρόμου, ένα κύμα ζητωκραυγών ακούστηκε να πλησιάζει όλο και πιο κοντά.

Ήταν η Σερένα Γουίλιαμς που περπατούσε, απαστράπτουσα με Balenciaga, και έκανε το πλήθος -συμπεριλαμβανομένων διασημοτήτων, σχεδιαστών και όσων είχαν την τύχη να πάρουν εισιτήριο για την εκδήλωση- να σηκωθεί όρθιο. Η διάσημη τενίστρια συνοδευόταν από τις αδερφές Χαντίντ.

Και μπορεί η Williams να ήταν η πρώτη μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, αλλά δεν υπήρχε τίποτα το αναμενόμενο ούτε στην υπόλοιπη βραδιά. Πρώτα ήρθαν οι μοτοσικλετιστές που έκαναν wheelies, μετά μια ομάδα μοντέλων με αθλητική ενδυμασία, ακολούθησε μια άλλη ομάδα μοντέλων που ήταν ντυμένα με πουά συνοδευόμενοι από τους τετράποδους φίλους τους που έκλεψαν την παράσταση με τη χαριτωμενιά τους.

Ανάμεσά τους ο Μπρούκλιν και η Νίκολα Πελτζ Μπέκαμ, που αγκαλιάζονταν μεταξύ τους σαν πιτσουνάκια. Και στη συνέχεια, ανάμεσα στα μοντέλα που φορούσαν δερμάτινα, μια άλλη έκπληξη: ο Mikhail Baryshnikov περπατούσε, λοιπόν, χορεύοντας στην πασαρέλα, όπως μόνο ο Baryshnikov μπορεί να κάνει.

Κάπως έτσι το κέφι άναψε, η μουσική έπαιζε δυνατά και ο Ansel Elgort ξεσήκωσε τους παρευρισκομένους, ενώ δίπλα του ο Travis Barker χόρευε με τη Kourtney Kardashian-Barker. Η μουσική, άλλωστε, κάνει τους ανθρώπους να έρχονται κοντά! Όπως τον θεατρικό συγγραφέα Jeremy O. Harris και την ηθοποιό (και τωρινό αγαπημένο μοντέλο της NYFW) Hari Nef που χόρεψαν κι αυτοί στην πασαρέλα. Η τραγουδίστρια Erykah Badu έκλεψε, επίσης, τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Διαβάστε ακόμη: