Η… διασημότερη Βέφα της ελληνικής τηλεόρασης ανέφερε πως παρά τα χρόνια που περνούν και την ηλικία της, εκείνη δεν παύει ποτέ να ονειρεύεται, μιλώντας στο «Τηλέραμα».

«Παρ’ όλο που είμαι 89 ετών και αύριο μπορεί να πεθάνω, ακόμη κάνω σχέδια. Δουλεύω, διότι η εργασία είναι το καλύτερο φάρμακο και με κάνει να ξεχνιέμαι· έχω το ηλεκτρονικό κατάστημα, τις παραγγελίες και τα βιβλία μου, που πάνε σε όλο τον κόσμο. Με αυτά ασχολούμαι».

Στη συνέχεια, παραδέχθηκε πως νιώθει ότι έχει χορτάσει εμπειρίες και δεν φοβάται τον θάνατο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, όμως, δε θα σταματήσει να κάνει όνειρα.

«Νιώθω χορτασμένη από εμπειρίες. Ταξίδεψα με τον άντρα μου χεράκι – χεράκι σε όλον τον κόσμο. Μαγείρεψα για αμέτρητους ανθρώπους, έζησα μεγάλες χαρές και μεγάλες λύπες. Δεν σκέφτομαι τον θάνατο.

Όταν είναι να έλθει, θα έλθει· είμαι ψύχραιμη για αυτό. Μέχρι τότε, θα κάνω όνειρα και ξέρω πως η ζωή δεν θα σταματήσει, όταν εγώ “φύγω”. Είναι πολύ παρηγορητικό αυτό, αν το σκεφτείς. Το γεγονός ότι η ζωή πάντοτε θα συνεχίζεται», επεσήμανε, ολοκληρώνοντας.

Διαβάστε ακόμη:

«Σημεία και τέρατα» με τη Lavipharm, στα… κάγκελα οι επενδυτές!

Θέλετε να μειώσετε τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου; Κάντε αυτά τα τρία πράγματα

Κλείνουν τον διακόπτη οι Έλληνες: Μείωση 11.45% στην κατανάλωση ρεύματος