Μετά τα εντυπωσιακά εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου στη Βάρη, με πρωτόγνωρη επιτυχία πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής ΝΔ Βασίλης Οικονόμου και τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου στις Αχαρνές Αττικής, πλημμυρίζοντας με κόσμο την πλατεία του Αγίου Βλασίου, σε μια από τις πιο δύσκολες εκλογικές περιοχές για την Νέα Δημοκρατία, όπου το 2019 έλαβε μόλις το 27% των ψήφων.

Τον Βασίλη Οικονόμου προλόγισαν με θερμά λόγια ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός ενώ αξιοσημείωτες ήταν οι παρουσίες των δημάρχων Διονύσου, Γιάννη Καλαφατέλη , Μαραθώνα, Στέργιου Τσίρκα και Λαυρεωτικής, Δημήτρη Λουκά, των αντιπεριφερειαρχών Ανατολικής Αττικής, Νίκου Πέππα και Αθανάσιου Αυγερινού, των εντεταλμένων περιφερειακών συμβούλων Θανάση Κατσιγιάννη και Γεωργίας Βλάχου.

Από τον χώρο της υγείας παραβρέθηκαν πολλοί υγειονομικοί, ιατροί καθώς και ο Διοικητής του νοσοκομείου ΚΑΤ, Ηλιόπουλος Ιωάννης και η υποδιοικήτρια της 2ης ΥΠΕ, Μαρία Δίπλα.

Η χθεσινή κοσμοπλημμύρα στην πλατεία των Αχαρνών εγκαινίασε με τους πιο καλούς οιωνούς την εκλογική περίοδο για τον μαχητικό βουλευτή της ΝΔ και όπως και ο ίδιος δήλωσε «…η αγάπη και η εμπιστοσύνη των πολιτών, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω καθημερινά να μάχομαι με τόλμη και συνέπεια για τον λαό και την πατρίδα».

Αυτό όμως που πρέπει να τονιστεί είναι ότι ο Βασίλης Οικονόμου αποτελεί «άσσο στο μανίκι» του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συγκεκριμένη περιοχή καθώς ο εν λόγω βουλευτής διαθέτει το «ρεύμα» που λείπει από τη Νέα Δημοκρατία και που μόνο ο Χρήστος Κατσιγιάννης είχε κάποτε. Μέχρι σήμερα που ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής δείχνει παρόμοια δυναμική, κάτι που όλοι οι «παλιοί» διέκριναν στη χθεσινή συγκέντρωση, με τη διαφορά ότι η επιρροή του επεκτείνεται σε ευρύτερο πολιτικό φάσμα, κάτι που χρειάζεται επιτακτικά η ΝΔ για να διεμβολίσει την αντιπολίτευση και φυσικά το ανερχόμενο ΚΙΝΑΛ.

Διαβάστε ακόμη: