Ένα βίντεο που απεικονίζει μία κοπέλα κρατώντας ποτό να προσεγγίζει τον Βαγγέλη Κακουριώτη την ώρα που αυτός τραγουδά σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και να προσπαθεί να τον φιλήσει, προκαλεί αναστάτωση.

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής μίλησε στο «Πρωινό» την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου για όλα όσα συνέβησαν και μοιράστηκε τη γνώμη του σχετικά με το περιστατικό, το οποίο χαρακτήρισε «σεξουαλική παρενόχληση».

«Επειδή ήταν η πρώτη μας εμφάνιση είχαμε πάρα πολύ άγχος, κυρίως θυμάμαι θολά έτσι κάποια πράγματα. Κυρίως θυμήθηκα βλέποντας τα βίντεο και εγώ. Για να είμαι ειλικρινής η συγκεκριμένη κοπέλα δεν ήταν έντονη εξαρχής, αλλά σιγά-σιγά, κλιμακωτά άρχισε να γίνεται έντονη, οπότε μας ξάφνιασε όλους, και τους συνεργάτες μου και τον κόσμο», είπε αρχικά.

«Μου έκανε πάρα πολλή εντύπωση, πέρα από το ότι επέλεξε να το κάνει αυτό γιατί είναι σεξουαλική παρενόχληση, ότι η παρέα της δεν αντέδρασε. Ενώ το μαγαζί έστειλε κάποιον να επιχειρήσει να την κατεβάσει με ευγενικό τρόπο», πρόσθεσε στη συνέχεια. Σχετικά με τη διάρκεια του συμβάντος δήλωσε: «Συνολικά πρέπει να ήταν – τώρα μια εκτίμηση κάνω έτσι – κανά 5λεπτο, 4λεπτο. Το βίντεο ξεκινά από κάποια στιγμή και μετά. Ήταν λίγο πιο πριν ακόμα πάνω, απλά χόρευε γύρω».

 

@valiagriva1

• Τι εκανε η τυπισσα ρεεεεε • #fy #fypage #fyp #foryou #tiktok #tiktokgr #forfun #viral #mpesfypgamw #fyppppppppppppppppppppppp #tokyo #tokyotheaterathens #vaggeliskakouriotis @Βαγγέλης Κακουργιωτης

♬ πρωτότυπος ήχος – Βάλια Γρίβα

 

Βαγγέλης Κακουριώτης: Θαυμάστρια τον παρενόχλησε στην πίστα – Δείτε βίντεο

Διαβάστε ακόμη: