Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι 

O Νίκος Παπανδρέου προσφέρει πολύτιμη στήριξη στον Παύλο Γερουλάνο ενόψει των εκλογών για αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ

Άρθρο στήριξης στον Παύλο Γερουλάνο έκανε ο Νίκος Παπανδρέου, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ μέσα από άρθρο που έγραψε για την Εφημερίδα των Συντακτών. Η στήριξη του Νίκου έρχεται σε μία κρίσιμη στιγμή καθώς είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι προσηλωμένος στο άρμα του Χάρη Δούκα. Ο Νίκος Παπανδρέου, προσφέρει μία πολύτιμη βοήθεια στον Γερουλάνο ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ. Είναι άλλο να σε “στηρίζει ένας Παπανδρέου”.

Παρέμβαση του Γιάννη Βρούτση στο νόμο Αυγενάκη με τον ηλικιακό «κόφτη»

Άλλαξε ο Γιάννης Βρούτσης το νόμο Αυγενάκη για τις Ομοσπονδίες και πλέον θα μπορούν να βάζουν υποψηφιότες και πρόσωπα που έχουν υπερβεί το ηλικιακό όριο που είχε θεσπίσει ο Αυγενάκης. Έτσι θα μπορούν να βάλουν υποψηφιότητα και πιο παλιά μέλη που έχουν τεχνογνωσία και εμπειρία στις ομοσπονδίες.

Ο Κασσελάκης ανοίγει τις πύλες του ΣΥΡΙΖΑ για το κοινό και θα κάνει socializing με τους ψηφοφόρους του

Πάρτε μαθήματα γατάκια. Ο Κασσελάκης ανοίγει τις πύλες του ΣΥΡΙΖΑ για το κοινό. Το γραφείο του στη Κουμουνδούρου ανοίγει για τους πολίτες ο Στέφανος Κασσελάκης. Αύριο Πέμπτη, 5-8 το απόγευμα. «Όχι όλους μαζί. Τον καθένα προσωπικά. Θέλω να συζητήσουμε τα προβλήματα και τις αγωνίες σου. Να μάθω τις απόψεις και τις προσδοκίες σου» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στα social media.«Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι πριν. Έρχεσαι κατευθείαν και με συναντάς, χωρίς προηγούμενο ραντεβού. Σε περιμένω» σημειώνει ο ίδιος για αυτόν το νέο τρόπο απευθείας επικοινωνίας που εγκαινιάζει με τον κόσμο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας ως «αυταρχική» μια νομοθετική ρύθμιση που ο ίδιος ψήφισε

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει ως «αυταρχική» τη νομοθετική ρύθμιση του Φλωρίδη για την απαγόρευση δημοσιογραφικής κάλυψης σε συγκεκριμένες δίκες. «Η σπουδή της κυβέρνησης Μητσοτάκη και δη του ανεκδιήγητου υπ. Δικαιοσύνης Γ. Φλωρίδη να απαγορεύσουν στην ουσία την ακριβή πληροφόρηση για τέτοιες δίκες αποτελεί πλήγμα στη θεμελιώδη αρχή της δημοσιότητας της δίκης, «φιμώνει» τους δημοσιογράφους, «μαυρίζει» κι άλλο το τοπίο της ενημέρωσης στην Ελλάδα της θέσης 107 στην ελευθερία του Τύπου», ανέφερε η Κουμουνδούρου. Μόνο που ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε, όπως φαίνεται από τα πρακτικά της Βουλής, τη συγκεκριμένη διάταξη. Δηλαδή καταγγέλλει κάτι το οποίο ψήφισε.

Η χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων για τα έργα και τις ημέρες του Λευτέρη Αυγενάκη κάνει έξτρα προσεκτικό τον Κώστα Τσιάρα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Η λαϊκή ρήση «όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι» επικρατεί την τελευταία εβδομάδα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αφού η χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων για τα έργα και τις ημέρες του πρώην υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη, έχουν θορυβήσει τους πάντες. Μαθαίνω ότι ο διάδοχός του Κώστας Τσιάρας έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί με συμβάσεις, απευθείας αναθέσεις κλπ, που υπογράφηκαν από τον πρώην ΥΠΑΑΤ και η εκτέλεσή τους χρειάζεται και πρόσθετες υπογραφές.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα δεχτεί την υποψηφιότητα Δούκα παρά το ότι την απαγορεύει το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ

Σας ενημερώσαμε από τους πρώτους για το θέμα της υποψηφιότητας του Χάρη Δούκα που βάσει καταστατικού δεν μπορεί να γίνει δεκτή από την Επιτροπή Δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ. Βέβαια, εάν τελικά ο Ανδρουλάκης- μην γελιόμαστε, δικά του είναι τα όργανα- την απορρίψει θα κάνει μάγκα τον Δούκα αφού αυτή η απαγόρευση θα τον δυναμώσει και θα του δώσει περισσότερους υποστηρικτές. Γι’ αυτό και πιστεύω ότι ο Ανδρουλάκης θα καταστήσει σαφές ότι δέχεται την υποψηφιότητα του Δούκα και θα τον αντιμετωπίσει στο πεδίο των εκλογών…

Ο Γιώργος Αυτιάς αποψίλωσε το γραφείο το Μεϊμαράκη στην Ευρωβουλή

Στεναχωρημένος είναι ο Μεϊμαράκης στις Βρυξέλλες γιατί πήγε ο Γιώργος Αυτιάς και του πήρε συνεργάτες για να φτιάξει το δικό του γραφείο. Μάλλον ένας ένας πηδάνε το καράβι εκεί στον Βαγγέλα καθώς βλέπουν ότι έχει χάσει την παλιά του αίγλη. Ειδικά όταν δεν κατάφερε να εκλεγεί αντιπρόεδρος του ΕΛΚ ήταν ένα μεγάλο χτύπημα για το πολιτικό κεφάλαιο του Βαγγέλη.

Διαβάστε ακόμη