Καλημέρα κυρίες και κύριοι

«Στον πάγο» το στέλεχος της Πειραιώς που έλεγε ότι θα αναλάβει κομβικό ρόλο στο Μαξίμου ενώ «έθαβε» συναδέλφους του

Σας έγραψα εχθές για έναν τύπο εκεί στη Πειραιώς που έλεγε σε όλους ότι έχει την θέση που πήρε τελικά ο Γιώργος Μυλωνάκης, στο τσεπάκι του. Σας έχω και νέο παρασκήνιο. Ο τύπος έχει θάψει αρκετούς συναδέλφους του στη ΝΔ κατηγορώντας τους ότι φταίνε για το εκλογικό αποτέλεσμα. Επειδή αν κάτι μισεί ο Μητσοτάκης, είναι να μην παραδέχεται κάποιος τις ευθύνες του και να τις μετακυλύει στους άλλους, δεν τον βλέπω πολύ καλά. Ήδη τον απέκλεισε από τον ανασχηματισμό και ήδη θα τον βάλει στον πάγο και στην συνέχεια.

Θεοχαρόπουλος the end

Διώξανε από τον ΣΥΡΙΖΑ τον Θανάση Θεοχαρόπουλο τού πήρανε και την BMW που τού είχε δώσει ο Τσίπρας και κυκλοφορούσε με αυτήν… Ετσι είναι, η αριστερά θέλει και την καλοπέρασή της. Οχι μονο αγώνες. Ακόμα και αν αφορά στους μισθοφόρους.

To παλεύει ο Μαργαρίτης Σχοινάς για να μείνει στην Κομισιόν αλλά ο Μητσοτάκης δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα

Μου λένε ότι ο Μητσοτάκης μίλησε με τον Μαργαρίτη Σχοινά τις προηγούμενες μέρες. Η συνάντηση έγινε προκειμένου να διαβλέψει ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν τις προθέσεις του Μητσοτάκη όσον αφορά στο πρόσωπό του. Όπως μου είπαν, μετά το ραντεβού δεν έφυγε σοφότερος. Κοινώς ο Μητσοτάκης δεν του έδωσε μία ξεκάθαρη απάντηση, τον άφησε με την εντύπωση ότι μπορεί και να μην προταθεί εκ νέου.

Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε στην εκδήλωση του Ινστιτούτου του Αλέξη Τσίπρα

Ολος 0 ΣΥΡΙΖΑ πήγε στην εκδήλωση του Ινστιτούτου του Αλέξη Τσίπρα θυμίζοντας σε όλους ποιον θεωρούν αρχηγό της Κεντροαριστεράς. Και δεν είναι τυχαίο που ο Κασσελάκης είπε ότι θα διεκδικήσει την αρχηγία ενός νέου κεντροαριστερού φορέα ακόμα και αν πάει για αρχηγός ο Αλέξης Τσίπρας… Έχει πάρει μηνύματα ότι εκεί οδεύει η φάση…

Τα έχει βρει ο Αλέξης με τα «παιδιά» της Νέας Αριστεράς;

Ακούω διάφορους ψιθύρους ότι ο Τσίπρας τα έχει βρει με τα καλόπαιδα της Νέας Αριστεράς. Περασμένα ξεχασμένα με Έφη Αχτσιόγλου, Αλέξη Χαρίτση και Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Και αυτό έχει την σημασία του διότι και οι 3 βρέθηκαν στην εκδήλωση του Τσίπρα και τον χειροκρότησαν. Εχει σημασία γιατί σε ενδεχόμενο επιστροφής, θα επιστρέψουν και τα ορφανά…

Ο Εργκίν Αταμάν ζει μία αποκάλυψη εδώ στην Αθήνα

«Ο κ. Ερντογάν, ο πρόεδρός μας, με παίρνει πάντα τηλέφωνο. Αλλά αυτή τη φορά το έκάνει και ο κ. Μητσοτάκης. Ήταν κάτι πολύ περισσότερο από τίτλος. Αυτό που βιώνω στην Αθήνα ξεπερνά το μπάσκετ». Τα λόγια ανήκουν στον Εργκίν Αταμάν που ζει μία αποκάλυψη εδώ στην Αθήνα. Ο Μητσοτάκης μάλιστα τον θεωρεί κορυφαίο προπονητή.

Ο Λύτρας, ήταν ο δικηγόρος είχε μπει στο μάτι της κυβέρνησης και ειδικά του Φλωρίδη διότι δημόσια είχε αντιδράσει στο νέο ποινικό κώδικα

Ο Λύτρας, ο δικηγόρος είχε μπει στο μάτι της κυβέρνησης και ειδικά του Φλωρίδη διότι δημόσια είχε αντιδράσει στο νέο ποινικό κώδικα. Και δεν ήταν ο μόνος αλλά αυτό είναι μία άλλη συζήτηση. Τώρα, όμως, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να υπερασπιστεί τον Φλωρίδη για τον σκληρό νόμο και να αποδοκιμάσει τον ανακριτή και τον εισαγγελέα που τον άφησαν ελεύθερο και έδωσαν την εικόνα ότι οι νόμοι για την ενδοοικογενειακή βία δεν λειτουργούν.

Χάρης Δούκας Uber Alles

Τα έχουν βρει σε όλα Νάντια Γιαννακοπούλου με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για να στηρίξουν τον Χάρη Δούκα. Το λέω γιατί και οι δύο είναι ανήμποροι να βρεθούν σε εσωκομματική διαδικασία απέναντι στον Ανδρουλάκη. Το ξέρουν για αυτό συνασπίστηκαν υπέρ του δημάρχου.

Διαβάστε ακόμη