Πέραν πάσης αμφιβολίας ο μίνι ανασχηματισμός τον οποίο ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός, αποτελεί μια μεγάλη επιβεβαίωση και δικαίωση του Radar και της στήλης που με σχετικά αποκαλυπτικά δημοσιεύματα είχαν προαναγγείλει από το πρωί της ίδιας μέρας όλες τις εξελίξεις που επίκειντο, τόσο γενικά με την πραγματοποίηση του μίνι ανασχηματισμού όσο και ειδικά, με την μεγάλη αποκάλυψη του Radar ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης – τον οποίο φωτογραφήσαμε στον υπέρτατο βαθμό- θα είναι ο νέος Υπ. Προστασίας του Πολίτη – Μια είδηση πρωτόλεια, μοναδική που κανείς δεν είχε αντιληφθεί, πέραν του Radar, που ως γνωστόν γνωρίζει από μέσα και σε βάθος, όλα όσα κρατούνται μυστικά… Μια ακόμη επιτυχία για το σάιτ των μεγάλων αποκαλύψεων!

Σαμπάνιες οι Εβραίοι της κάνναβης για τον Αδωνι! Μαζί τους – και με τα συνεταιράκια τους- θα ασχοληθούμε εφεξής πολύ σοβαρά – Γιατί έχουν το θράσος να προκαλούν

Την ίδια ώρα επιβεβαιώθηκε απολύτως και για το δημοσίευμα μας «ο Αδωνις Υπ. Υγείας;» της περασμένης Παρασκευής, για το οποίο οι Εβραίοι και τα εν Ελλάδι συνεταιράκια τους (τα φανερά γιατί τα κρυφά σφυρίζουν αδιάφορα) μας έστειλαν εξώδικο, το οποίο και θα δημοσιεύσουμε, μαζί φυσικά με την κατάλληλη απάντηση! Αν και μας έχει ήδη δικαιώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την επιλογή του!

Πάντως, καλά πληροφορημένες πηγές μας έλεγαν ότι Εβραίοι, Μηλιώνης (ξέρετε, αυτός με τα μοντέλα, την προφυλάκιση, τα Lear jet και τα πάρτι στο Μαιάμι) και λοιπές δυνάμεις της κάνναβης άνοιγαν σαμπάνιες μόλις πληροφορήθηκαν την τοποθέτηση του Αδωνι στο Υπ. Υγείας!!!

Λογικό είναι. Ανοίγει για όλους τους εμπλεκόμενους μια καινούρια μέρα, δεδομένου ότι η θέση του Αδωνι για την φαρμακευτική κάνναβη είναι γνωστή!

Η υπόθεση έχει ενδιαφέρον και δεσμευόμαστε στο αναγνωστικό μας κοινό ότι θα την παρακολουθήσουμε σε βάθος. Μέχρι σήμερα «κάναμε πλάκα», όμως πλέον, μετά τα εξώδικα, η κατάσταση σοβαρεύει! Και αυτό δεν είναι απειλή, είναι υπόσχεση…

Για να καταλαβαίνετε… Ο Μητσοτάκης τον έψαχνε – για να τον …στείλει- και ο Οικονόμου ήταν διακοπές εκτός Ελλάδος! Έξαλλος ο Πρωθυπουργός, τον αναζητούσαν οι γραμματείς του στο κινητό!

Για να αντιληφθείτε σε τι κόσμο βρισκόταν ο πρώην πλέον Υπ. Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, ο χειρότερος υπουργός που πέρασε ποτέ από την Κατεχάκη, ο απερίγραπτος από την Φθιώτιδα έκανε διακοπές (εκτός Ελλάδος;) και ο Μητσοτάκης δεν μπορούσε να τον βρει για να του πει ότι τον αντικαθιστά!

Ο ΠΘ ήταν έξαλλος μαζί του και είχε βάλει τις γραμματείς του να τον αναζητούν στο κινητό! Μιλάμε για πρωτοφανή κατάσταση υπουργού, που γελοιοποίησε την ΕΛΑΣ, σε σημείο μάλιστα που ούτε «Χρόνια πολλά» δεν απηύθυνε στο Σώμα δια ασυρμάτου ως είθισται και έβαλε τον Κατσαφάδο να τον αντικαταστήσει, για να μη χαλάσει τις πρωτοχρονιάτικες διακοπές του, που τελικά έγιναν μεγάλης διαρκείας! Και έζησε αυτός καλά, κι εμείς καλύτερα. Το παραμύθι έλαβε τέλος!

Μαθαίνω ότι…1) Το τίμημα μιας εξαγοράς, το άρθρο 99 και οι διαδικασίες που δεν ακολουθήθηκαν!

Σοβαρά διαδικαστικά ζητήματα τα οποία έπρεπε να ακολουθηθούν και δεν ακολουθήθηκαν που αφορούν το άρθρο 99, αφορούν μια προγραμματισμένη εξαγορά με φόντο το Χρηματιστήριο. Η υπόθεση αφορά την τιμή εξαγοράς και διαδικασίες που έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν, με αποτέλεσμα να υπάρχει προβληματισμός στις αρμόδιες Ανεξάρτητες Αρχές!

Μαθαίνω ότι…2) Σοβαρά ζητήματα όσον αφορά δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία έχουν προκύψει σε μεγάλη εισηγμένη Πληροφορικής μετά από έλεγχο των Αρχών! Στο κάδρο και η διεθνής εταιρία ορκωτών για συγκάλυψη!

Πολύ σοβαρά ευρήματα έχουν προκύψει σε μεγάλη εισηγμένη εταιρία πληροφορικής, μετά από τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αρμόδιες Ανεξάρτητες Αρχές, σε βαθμό που να επίκεινται μεγάλα πρόστιμα, νέος ενδελεχής έλεγχος επί των οικονομικών και λογιστικών δεδομένων, καθώς και τεράστια ευθύνη της διεθνούς εταιρίας συμβούλων και ορκωτών ελεγκτών που υπογραφεί τους ισολογισμούς!

Ο Κασσελάκης απαξιώνει την προηγούμενη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Για μια ακόμη φορά ο Στέφανος Κασσελάκης κατάφερε να διασύρει τον ΣΥΡΙΖΑ και τους εργαζόμενους στην «ΑΥΓΗ» και «Στο ΚΟΚΚΙΝΟ».

Για να καλύψει τους μισθούς και το δώρο Χριστουγέννων στα κομματικά Μέσα Ενημέρωσης δάνεισε ο ίδιος τον ΣΥΡΙΖΑ ένα ποσό 250.000 ευρώ.

Με την κίνηση αυτή ο Κασσελάκης επιχειρεί να απαξιώσει την προηγούμενη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και να αποκτήσει ιδιοκτησιακή σχέση με το κόμμα.

Απέφυγε να ενισχύσει άμεσα την «ΑΥΓΗ» και το «Στο ΚΟΚΚΙΝΟ» που αντιμετώπιζαν οικονομικό πρόβλημα καταφεύγοντας στον αμφιβόλου νομιμότητας δανεισμό του κόμματος.

Η κίνηση αυτή του Κασσελάκη θεωρείται από πολλά στελέχη προσχηματική και έχει στόχο να διαμορφώσει το κλίμα προκειμένου να προχωρήσει μετά τις γιορτές και στο κλείσιμο του ημερήσιου φύλλου της «ΑΥΓΗΣ» και σε μαζικές απολύσεις «Στο ΚΟΚΚΙΝΟ».

Εξάλλου, δηλώνει αλλεργικός στα κομματικά Μέσα Ενημέρωσης γιατί όπως ισχυρίζεται εκπέμπουν τοξικό πολιτικό λόγο.

Με τις διαρροές για το δάνειο ο Κασσελάκης αυτοπαγιδεύτηκε

Όταν οι αρμόδιοι για τα οικονομικά του κόμματος τον ενημέρωσαν ότι δεν έχει κατατεθεί στην εφορία καμία σύμβαση που να αφορά δανεισμό άρχισε να τα γυρίζει.

Με νέες διαρροές εμφανιζόταν να έχει δανείσει ένα ποσό απευθείας τις επιχειρήσεις.

Την ίδια ώρα στην Κουμουνδούρου άφηναν να διαρρεύσει ότι πρόκειται για ένα μικρό ποσό 20.000 ευρώ που έδωσε ο Κασσελάκης στο κόμμα.

Ισχυρίζονταν επίσης ότι αντίστοιχα ποσά έδωσαν και άλλοι φίλοι του κόμματος για να μπορέσουν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στα κομματικά Μέσα.

Η αλήθεια για το δάνειο του Κασσελάκη θα αποτυπωθεί και στο πόθεν έσχες που είναι υποχρεωμένος να καταθέσει με τον ερχομό του νέου έτους.

Ανησυχεί ο Μητσοτάκης μετά τις αντιδράσεις της Εκκλησίας

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκύρως ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αρχίσει να ανησυχεί μετά τις αντιδράσεις της Δεξιάς του Κυρίου για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.

Για το επίμαχο ζήτημα η Ιερά Σύνοδος ακολουθεί σκληρή γραμμή παρά το γεγονός ότι ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τάσσεται κατά των ακραίων αντιδράσεων.

Στο Μαξίμου τρέμουν στην κυριολεξία την ενότητα γραμμής που διαμορφώνεται ανάμεσα στην Εκκλησία και στην πλειοψηφία των παραδοσιακών ψηφοφόρων της Ν.Δ. για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Σε συνδυασμό και με τη σπέκουλα των κομμάτων που βρίσκονται στα Δεξιά της Ν.Δ. διαμορφώνεται ένα εκρηκτικό μείγμα το οποίο μπορεί να βάλει φωτιά στις ευρωεκλογές.

Μπορεί η κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας να μην κινδυνεύει από την ανύπαρκτη αντιπολίτευση, αλλά η λεγόμενη τιμωρητική ψήφος από τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της Δεξιάς μπορεί να προκαλέσει καθίζηση των ποσοστών της Ν.Δ. στις ευρωεκλογές.

Ο νόμος Πιερρακάκη «βραχυκυκλώνει» το ΠΑΣΟΚ

Βραχυκύκλωμα προκαλεί στο ΠΑΣΟΚ ο νόμος Πιερρακάκη για τα Μη Κρατικά Πανεπιστήμια.

Η γνωμάτευση Βενιζέλου για τη συνταγματικότητα του νόμου δένει τα χέρια στη Χαριλάου Τρικούπη.

Επί της ουσίας του νομοσχεδίου είναι δύσκολο να διαφωνήσει.

Πρόβλημα, όμως, συνιστά και η ταύτισή της με τη Νέα Δημοκρατία.

Γιαυτό αναζητούν εναγωνίως διάφορα τεχνάσματα προκειμένου να διαφοροποιηθούν στη Βουλή διασώζοντας τα προσχήματα, αν και πολλά στελέχη στη Χαριλάου Τρικούπη τάσσονται υπέρ της υπερψήφισης του νόμου.

Οι υπέρμετρες φιλοδοξίες του νέου δημάρχου της Αθήνας

Το «παρών» στην ορκωμοσία του νέου δημάρχου της Αθήνας Χάρη Δούκα έδωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Για το ΠΑΣΟΚ αποτελεί επιτυχία το γεγονός ότι κατάφερε να κερδίσει τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας και δικαιολογημένα επιχειρεί να καρπωθεί πολιτικά την εκλογή του Χάρη Δούκα.

Βέβαια, οι σχέσεις του Δούκα με τη Χαριλάου Τρικούπη είναι διαταραγμένες.

Στο ΠΑΣΟΚ καταλογίζουν στον νέο δήμαρχο της Αθήνας υπέρμετρες φιλοδοξίες.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, κάποια ισχυρά λόμπι ποντάρουν στην μεταπήδηση του Δούκα στην κεντρική πολιτική σκηνή, με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.

Εκτροπές από διάφορους δικαστικούς κύκλους

Επικίνδυνες πρακτικές διασταλτικής ερμηνείας των νόμων ακολουθούν διάφοροι δικαστικοί κύκλοι.

Στην κατεύθυνση αυτή επιχειρούν να συνδέσουν διαφορετικές υποθέσεις προκειμένου να στήσουν κατηγορητήρια για σύσταση εγκληματικής συμμορίας.

Μπορεί οι προθέσεις των συγκεκριμένων δικαστών να είναι αγνές, αλλά η παραβίαση των νόμων καθώς και η διασταλτική τους ερμηνεία συνιστά εκτροπή.

Αποφασισμένος ο Φλωρίδης παρά τις αντιδράσεις δικαστών και δικηγόρων

Αποφασισμένος να περάσει τις σκληρές διατάξεις στους νέους ποινικούς κώδικες εμφανίζεται ο Γιώργος Φλωρίδης, παρά την αντίδραση των δικηγόρων και των δικαστών.

Στο κρίσιμο ερώτημα πού θα βρεθούν τόσες πολλές φυλακές για να χωρέσουν όσους καταδικάζονται ακόμη και για πλημμελήματα, ο υπουργός Δικαιοσύνης απαντά ότι θα κατασκευαστούν κτίρια -πιθανότατα λυόμενα- σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Με την εφαρμογή των νέων ποινικών κωδίκων οι δημόσιοι οργανισμοί και οι δήμοι πρόκειται να εξασφαλίσουν δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους, οι οποίοι αντί για φυλακή θα υποχρεώνονται να προσφέρουν κοινωνική εργασία.

Οι Τούρκοι «εισβάλλουν» στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Προφανώς θα το έχετε αντιληφθεί ότι τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης με την Τουρκία περιλαμβάνουν και το ποδόσφαιρο.

Τούρκος προπονητής έχει αναλάβει τον Παναθηναϊκό, ενώ ο πολυπράγμων επιχειρηματίας Ατζούν, ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης της Χαλ, ετοιμάζεται στις αρχές του χρόνου να εξαγοράσει τον Ολυμπιακό Βόλου.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η διπλωματία του ποδοσφαίρου μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Διαβάστε ακόμη: