Λεπτομέρειες πλέον απομένουν προκειμένου να κλείσει οριστικά η συμφωνία για την πώληση του πακέτου των μετοχών της Τέρνα Ενεργειακής στο Royal fund του Άμπου Ντάμπι!

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η τελική συμφωνία που επί της ουσίας έχει επιτευχθεί θα λάβει «σάρκα και οστά» μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου!

Σημειώνεται ότι τις διαπραγματεύσεις της Τέρνα Ενεργειακής με τους Άραβες τις αποκάλυψε πρώτο και μόνο το Radar και όλοι οι άλλοι, ως συνήθως, επακολούθησαν!

Όπως άλλωστε έχει συμβεί και με όλες τις μεγάλες επιχειρηματικές συμφωνίες των τελευταίων χρόνων που το Radar προανήγγειλε και αποκάλυψε!

Επί του προκειμένου το Radar αποκάλυψε ακόμη ότι στην εν λόγω διαπραγμάτευση κομβικό διαμεσολαβητικό ρόλο διαδραμάτισε Έλληνας fund manager, στενός συνεργάτης των Αράβων, που επίσης είχε παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην απόκτηση από το Royal fund του Άμπου Ντάμπι γνωστού beach bar και εστιατορίου στην Μύκονο καθώς και των δικαιωμάτων του εν λόγω brand σε αρκετές χώρες, αντί ενός πακτωλού εκατοντάδων εκατομμυρίων!!!

Όσον αφορά το deal των Αράβων με την Τέρνα Ενεργειακή οι πληροφορίες λένε ότι κλείνει περίπου στα 19 ευρώ ανά μετοχή, ενώ δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί εάν στη συμφωνία θα περιλαμβάνεται ολόκληρο ή μέρους αυτού, του πακέτου των μετοχών της Τέρνα Ενεργειακής που έχει στην κατοχή της η ΓΕΚ Τέρνα!

Σε κάθε περίπτωση οι λοιποί ιδιώτες επενδυτές θα πουλήσουν.

Διαβάστε ακόμη: