Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε πανέξυπνα με τον Άγγελο Αναστασιάδη και κάποιους δικούς του ανθρώπους, για την αγορά των χωραφιών στην περιοχή της Θέρμης, όπου θα κτίσει το δικό του, ιδιόκτητο αθλητικό κέντρο.

Και τι έκανε;

Αγόρασε από ιδιώτες όλα τα χωράφια, σε μια καταπληκτική περιοχή, που βρίσκεται μέσα στον δήμο Θέρμης, αλλά δεν είναι ιδιοκτησία του δήμου, ήταν ιδιωτών, που δεν τα καλλιεργούσαν και τα αγόρασε με χαμηλές τιμές ο Ιβάν Σαββίδης, κάτι που κανόνισε με σχέδιο, ο Άγγελος Αναστασιάδης!

Οι άνθρωποι του Άγγελου πήγαιναν στους ιδιώτες και τους έλεγαν ότι θέλουν να αγοράσουν το χωράφι τους, το ανεκμετάλλευτο και ακαλλιέργητο, για να βάλουν μέσα… φωτοβολταϊκά (δήθεν), έριχναν τις τιμές και τα αγόραζαν, μετά από παζάρια, σε πολύ καλή τιμή, μετρητοίς φυσικά.

Όταν έβλεπαν τα μετρητά οι ιδιοκτήτες των χωραφιών, τα… «έσπρωχναν» στους υποψήφιους αγοραστές και έτσι κατάφερε ο Άγγελος από πέρσι τον Νοέμβριο έως φέτος, σε 12 μήνες, να αγοράσει όλα τα χωράφια που έπρεπε, για να κατασκευαστεί ένα καταπληκτικό αθλητικό κέντρο, το πιο σύγχρονο της Ευρώπης, για τα επόμενα 30 χρόνια, που θα χρησιμοποιούν οι ομάδες του ΠΑΟΚ, αλλά και θα μπορούσε να προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων για προετοιμασία, στην περίοδο του Δεκεμβρίου.

Ρωσικές ομάδες, Ουκρανικές ομάδες, εκεί όπου σταματάει το πρωτάθλημα τον Δεκέμβριο, φεύγουν από τη χώρα τους, όπου έχει παγωνιά και ψάχνουν στην Τουρκία, στην Κύπρο ή στην Ισπανία, κάποια αθλητικά κέντρα που να πληρούν προϋποθέσεις για σωστή προετοιμασία, κάτι που θα εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ, μόλις φτιάξει αυτό το αθλητικό κέντρο στην περιοχή της Θέρμης!

Διαβάστε ακόμη: