Oι γνωστοί gamers που έχουν το δικό τους κανάλι στο YouTube το οποίο μετρά περί τις 871 χιλιάδες εγγραφές, τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/8) χρησιμοποίησαν τη δύναμή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον πιο πρακτικό τρόπο, για καλό σκοπό.

Οι Unboxholics και ο κόσμος, έκαναν το θαύμα τους ξανά! Μετά την τραγωδία στο Μάτι και το live stream για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ, το βράδυ της Παρασκευής σε νέο live stream, συγκεντρώθηκε το ποσό των 307.000 ευρώ μέσα σε τρεις ώρες.

Unboxholics: Το έκτατo live

«ΕΚΤΑΚΤΟ LIVE STREAM οικονομικής ενίσχυσης των πυρόπληκτων! Παρασκευή 6 Αυγούστου στις 23:45 στο Twitch των Unboxholics, μαζεύουμε χρήματα για να στηρίξουμε τις οικογένειες που μας χρειάζονται! Όλα τα donates (δωρεές) θα διατεθούν σε ειδικούς λογαριασμούς που θα σας ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του live stream! Το UH FAMILY γίνεται ξανά UH ARMY!» αναφερόταν σε σχετική ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωσαν το κοινό τους για το έκτακτο live stream οικονομικής ενίσχυσης των πυρόπληκτων.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν. Οι Unboxholics, μια ομάδα από την Αριδαία, που είναι πολύ αγαπητή στο κοινό, με απίστευτη δυναμική και πάνω από 800.000 ακόλουθους στο κανάλι τους στο YouTube, είχε κάνει αντίστοιχες ενέργειες οικονομικής ενίσχυσης για τους πυρόπληκτους της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι καθώς και για το ταξίδι του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Νέοι και παιδιά έδωσαν ότι χρηματικό ποσό  μπορούσαν 

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, θα δοθούν στον Ερυθρό Σταυρό, όπως ανέφερε στο τέλος του live stream ο Σάκης Καρπάς Στο live stream που έκαναν για την ενίσχυση των πυρόπληκτων, οι gameres, οι gadgeτάκηδες και γενικώς όσοι παρακολουθούν του Unboxholics -που είναι κυρίως παιδιά νεαρής ηλικίας – κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να συγκεντρώσουν περισσότερες από 300.000.

Οι χρήστες του διαδικτύου τους αποθέωσαν και τους στήριξαν για αυτή τους την πρωτοβουλιά. Και δικαιωματικά.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, έγιναν trend στο Twitter, με τους χρήστες να τους αποθεώνουν με κάθε τρόπο.