Τα «Φιλαράκια» έχουν επέτειο και γίνονται 30 ετών και η Τζένιφερ Άνιστον ξέσπασε σε κλάματα σκεπτόμενη την επιτυχημένη σειρά σε μια συζήτηση με την Κουίντα Μπράνσον.

Η ηθοποιός, που χρωστάει μεγάλο μέρος της φήμης της στη «Ρείτσελ Γκριν» των Friends συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου της σειράς Actors On Actors του Variety στο YouTube. Δεν έλειψαν οι αναφορές στον Μάθιου Πέρι που πέθανε τον περασμένο Οκτώβριο. Ότα δέχτηκε ερώτηση για τη σειρά, αντέδρασε λέγοντας: «Μην με κάνεις να κλάψω».

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, η Άνιστον «λύγισε», διέκοψε τη ροή της εκπομπής και ζήτησε ένα χαρτομάντηλο από άνθρωπο της παραγωγής.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός περιέγραψε την μέρα που τα «Φιλαράκια» θα έκαναν πρεμιέρα.

«Είναι τόσο παράξενο ακόμα και να σκεφτείς ότι είναι 30 ετών» ακούγεται να λέει η Άνιστον για την πρεμιέρα της σειράς. «Γιατί θυμάμαι την ημέρα που επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση, στο NBC, ο Μάθιου και εγώ τρώγαμε κάπου μεσημεριανό και ξέραμε ότι η Λίζα θα έβαφε τα μαλλιά της. Οπότε τρέξαμε στο κομμωτήριο και πλησίασα κρυφά -ήταν στο νεροχύτη- και πήρα τη βρύση από τον τύπο που υποτίθεται ότι θα το έκανε και απλά άρχισα να της πλένω τα μαλλιά. Σίγουρα ξέφυγε από τον έλεγχο, και αυτό ήταν ατυχές. Αλλά ο ενθουσιασμός που είχαμε, μοιάζει σαν χθες» θυμάται. Για τους συμπρωταγωνιστές της, είπε: «Είναι μια παντοτινή οικογένεια».

Μάθιου Πέρι: Οι συμπρωταγωνιστές του από τα «Φιλαράκια» θα βοηθήσουν να βρεθεί ποιος του έδωσε την κεταμίνη

«Τα φιλαράκια»: Σε δημοπρασία original σενάρια της σειράς που βρέθηκαν σε κάδο

Μάθιου Πέρι: Νέες έρευνες για τον θάνατό του – Τι ψάχνουν τώρα οι αστυνομικοί

Αποκαλυπτική η Τζένιφερ Άνιστον: Η Νικόλ Κίντμαν τη βοήθησε να ξεπεράσει πολλές δυσκολίες

Διαβάστε ακόμη