Έρευνες για να διαπιστωθεί ο τρόπος που ο Μάθιου Πέρι προμηθεύτηκε την κεταμίνη που αποδείχτηκε μοιραία για τη ζωή του, ξεκίνησε η αστυνομία του Λος Άντζελες.

Ο Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια» βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου 2023, σε ηλικία 54 ετών.

Oι τοξικολογικές εξετάσεις διαπίστωσαν ότι ο οργανισμός του διάσημου ηθοποιού είχε μεγάλη ποσότητα κεταμίνης κατά τη στιγμή του θανάτου του.

Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι ο Μάθιου Πέρι είχε παρόμοιες ποσότητες κεταμίνης στον οργανισμό του, όπως ένας νοσοκομειακός ασθενής υπό γενική αναισθησία.

Μάθιου Πέρι: Ποιος του έδωσε την κεταμίνη;

Η αστυνομία του Λος Άντζελες συνεργάζεται με την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών των ΗΠΑ και την Υπηρεσία Ταχυδρομικής Επιθεώρησης για τη διερεύνηση του γιατί ο Μάθιου Πέρι έφερε τέτοια ποσότητα κεταμίνης στον οργανισμό του, ποιος και υπό ποιες συνθήκες τους τη χορήγησε.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και μήνες και το TMZ ανέφερε ότι διάφορα πρόσωπα του Χόλιγουντ έχουν κληθεί για καταθέσεις.

Ο Μάθιου Πέρι υποβαλλόταν σε θεραπεία κεταμίνης για την κατάθλιψη, το άγχος και τον πόνο με την πιο πρόσφατη δόση να έχει ληφθεί μιάμιση εβδομάδα πριν από το θάνατό του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η θεραπεία του ηθοποιού δεν δικαιολογεί τα επίπεδα της κεταμίνης που βρέθηκαν στο αίμα του.

Η έκθεση του ιατροδικαστή τονίζει: «Η κεταμίνη στον οργανισμό του κατά τον θάνατό του δεν θα μπορούσε να προέρχεται από αυτή τη θεραπεία έγχυσης, καθώς ο χρόνος ημιζωής της κεταμίνης είναι τρεις έως τέσσερις ώρες ή και λιγότερο». Πλέον η αστυνομία ψάχνει ποιος του χορήγησε την κεταμίνη.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάθιου Πέρι για πολλά χρόνια έδινε μάχη με το αλκοόλ και τις ουσίες, αλλά στο σπίτι του μετά τον θάνατό του δεν βρέθηκαν παράνομα ναρκωτικά.

Διαβάστε ακόμη: