Ο 17χρονος ράπερ Rylo Huncho πέθανε μετά από ένα τραγικό ατύχημα με όπλο, στη διάρκεια γυρισμάτων για βίντεο που ετοίμαζε για τα social.

Ο νεαρός ράπερ από τη Βιρτζίνια κατά λάθος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο 17χρονος βρέθηκε νεκρός στο Σάφολκ της Βιρτζίνια των ΗΠΑ στις 15 Μαΐου, επιβεβαίωσε η αστυνομία. Οι αρχές ανέφεραν ότι πέθανε από «τραύμα από όπλο που προκλήθηκε κατά λάθος».

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο Instagram, ο Rylo Huncho εμφανίζεται να κρατά στα χέρια του ένα όπλο. Κάποια στιγμή, προφανώς κατά λάθος, απενεργοποιεί την ασφάλεια, ενώ στρέφει την κάνη προς το κεφάλι του.

Ένα πράσινο λέιζερ φαίνεται να τον σημαδεύει και ο ίδιος πατά τη σκανδάλη. Ακούγεται ένας πυροβολισμός, τα μαλλιά του τινάζονται και η κάμερα φεύγει από τα χέρια του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο νεαρός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τραυματισμό από σφαίρα στο κεφάλι.

Η αστυνομία, αν και δεν επιβεβαίωσε το όνομα του νεαρού θύματος, γνωστοποίησε ότι ο θάνατος προήλθε από ατύχημα μετά από πυροβολισμό.

Ποιος ήταν ο 17χρονος ράπερ

Οι συγγενείς του νεαρού, προσπαθούν να καταλάβουν τι ήταν αυτό που τον ώθησε να τραβήξει τη σκανδάλη. Ο ίδιος είχε 27.000 ακόλουθους στο Instagram, ενώ στο Spotify μετρούσε 680 ακροατές.

Τα τραγούδια του, όπως και η πλειοψηφία των ραπ τραγουδιών, μιλούν για βία και ναρκωτικά, ενώ σε κάποια από τα βίντεο που πόσταρε στο Instagram και το Tik Tok εμφανιζόταν να κάνει χρήση μαριχουάνας.

Περίπου 20 ημέρες πριν συμβεί το μοιραίο, ο Rylo Huncho είχε εμφανιστεί σε βίντεο το TikTok, κρατώντας και πάλι το όπλο που του στέρησε τη ζωή.

Διαβάστε ακόμη: