search

ΚΟΣΜΟΣ

Twitter: Ο Έλον Μασκ «ξαναχτυπά» με νέο mail – 40 ώρες την εβδομάδα στο γραφείο, τέλος η τηλεργασία

Ένα νέο mail εστάλη από τον Έλον Μασκ στους εργαζομένους του Twitter (που δεν απολύθηκαν), αργά την Τετάρτη, για να τους προετοιμάσει για τους «δύσκολους καιρούς που έρχονται».

Twitter: Ο Έλον Μασκ «ξαναχτυπά» με νέο mail - 40 ώρες την εβδομάδα στο γραφείο, τέλος η τηλεργασία

Ένα νέο e-mail έλαβαν οι εργαζόμενοι του Twitter κι αυτό ήταν το πρώτο απευθείας από τον ίδιο τον Έλον Μασκ.

Σύμφωνα με το Bloomberg, το νέο mail εστάλη από τον Έλον Μασκ στους εργαζομένους του Twitter (που δεν απολύθηκαν) αργά την Τετάρτη για να τους προετοιμάσει για τους «δύσκολους καιρούς που έρχονται».

Ο Μασκ είπε ότι δεν υπάρχει «κανένας τρόπος να ωραιοποιήσουμε το μήνυμα» σχετικά με τις οικονομικές προοπτικές και το πώς θα επηρεάσουν μια εταιρεία που εξαρτάται από τη διαφήμιση, όπως το Twitter, σύμφωνα με το mail που ήρθε σε γνώση του Bloomberg News.

Στο mail του στους εργαζομένους του Twitter o Elon Musk σημείωσε ακόμη ότι δεν θα επιτρέπεται πλέον η τηλεργασία και ότι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται στο γραφείο τουλάχιστον 40 ώρες την εβδομάδα, με την επιφύλαξη εξαιρέσεων που θα εγκρίνει ο ίδιος.

Έλον Μασκ: Τα μισά έσοδα του Twitter πρέπει να προέρχονται από τις συνδρομές

Το Twitter βρίσκεται υπό την ηγεσία του Ελον Μασκ εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες, διάστημα κατά το οποίο έχει απολύσει περίπου το μισό εργατικό δυναμικό του και το μεγαλύτερο μέρος της διευθυντικής ομάδας.

Το νέο αφεντικό του Twitter αύξησε την τιμή για τη συνδρομή Twitter Blue στα 8 δολάρια και μόνο μέσω αυτής δίνει πλέον το γνωστό μπλε τικ επαλήθευσης.

Ο Elon Mask, του οποίου η περιουσία παρουσιάζει σημαντική μείωση μετά την εξαγορά του Twitter, ανέφερε ακόμη στο mail του στους εργαζόμενους ότι θέλει να δει τις συνδρομές να αντιπροσωπεύουν το ήμισυ των εσόδων του Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι στα χνάρια του Mask κινήθηκε χθες και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ του Facebook κόβοντας χιλιάδες θέσεις εργασίας, αριθμητικά περισσότερες αλλά σε ποσοστό πολύ μικρότερο από τις περικοπές στο Twitter.

Διαβάστε ακόμη: