search

ΚΟΣΜΟΣ

Twitter: Επιστρέφει η συνδρομητική υπηρεσία με νέες χρεώσεις

Το  ενεργοποιεί ξανά από  σήμερα Δευτέρα την ανανεωμένη έκδοση της συνδρομητικής υπηρεσίας Twitter Blue, με την οποία πιστοποιείται η επαλήθευση λογαριασμού.

twitter

Το  ενεργοποιεί ξανά από  σήμερα Δευτέρα την ανανεωμένη έκδοση της συνδρομητικής υπηρεσίας Twitter Blue, με την οποία πιστοποιείται η επαλήθευση λογαριασμού.

Το κόστος της υπηρεσίας θα είναι 8 δολάρια τον μήνα, αλλά οι χρήστες iOS θα πληρώσουν ακριβότερα τη συνδρομή, στα 11 δολάρια ανά μήνα.

Η ανανεωμένη υπηρεσία Twitter Blue θα επιτρέπει στους συνδρομητές να επεξεργάζονται αναρτήσεις τους στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, να ανεβάζουν βίντεο 1080p και να λαμβάνουν τη γνωστή σε όλους πλέον μπλε ένδειξη επαλήθευσης του λογαριασμού τους.

Προτού ανασταλεί η λειτουργία του, η συνδρομή του Twitter Blue κόστιζε 7,99 δολάρια. Πλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία θα κοστίζει οκτώ δολάρια για τους χρήστες του διαδικτύου και 11 δολάρια για τους χρήστες με iPhone.

Η διεύθυνση του Twitter δεν εξήγησε για ποιον λόγο οι χρήστες iOS θα χρεωθούν ακριβότερα από τους υπόλοιπους, αλλά υπήρξαν αναφορές στα μέσα ενημέρωσης ότι η εταιρεία αναζητούσε τρόπους για να αντισταθμίσει την προμήθεια που χρεώνει η Apple στο App Store της.

Ο Μασκ, ο οποίος απέκτησε την Twitter Inc. για 44 δισ. δολάρια τον Νοέμβριο, είχε εκφράσει τον περασμένο μήνα παράπονα για την Apple, μεταξύ άλλων για την προμήθεια 30% που χρεώνει ο κατασκευαστής του iPhone στους δημιουργούς εφαρμογών.

Υποστήριξε επίσης ότι η Apple έχει παγώσει τις διαφημίσεις στο Twitter και απειλούσε να αποκλείει το Twitter από το App Store.

Αργότερα πάντως δήλωσε ότι έλυσε τις διαφορές του με την Apple έπειτα από συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλό της Τιμ Κουκ.

Διαβάστε ακόμη: