search

AREA 51

Στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Αμερικάνος πρέσβης – «Έντιμος νέος πολιτικός, ειλικρινής μαζί μας» λέει για τον Αλ. Τσίπρα!

Με ποιο γνωστό και προβεβλημένο παράγοντα της πολιτικής επικαιρότητας συνέφαγε ο Τζώρτζ Τσούνης;

Στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Αμερικάνος πρέσβης - «Έντιμος νέος πολιτικός, ειλικρινής μαζί μας» λέει για τον Αλ. Τσίπρα!

Είναι λίγο πολύ γνωστό ότι οι Αμερικάνοι στηρίζουν έμπρακτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει αναπτύξει εξαιρετικές σχέσεις με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, τον πρόεδρο Μπάιντεν προσωπικά ενώ στήριξε απόλυτα την γραμμή της Αμερικής απέναντι στη Ρωσία!

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζώρτζ Τσούνης μόνο καλά λόγια έχει να πει για τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, γεγονός που έχει την σημειολογία του!

Όπως με πληροφορεί καλά ενημερωμένη πηγή ο νέος Αμερικανός πρέσβης, ο ομογενής επιχειρηματίας Τζώρτζ Τσούνης έλεγε σε στενούς συνομιλητές του για τον Αλέξη Τσίπρα: «Έντιμος νέος πολιτικός, ειλικρινής μαζί μας»!

Άποψη που αναμφίβολα έχει τη δική της σημειολογία!

Με ποιο γνωστό και προβεβλημένο παράγοντα της πολιτικής επικαιρότητας συνέφαγε ο Τζώρτζ Τσούνης;

Και μια ο λόγος για την αμερικανική πρεσβεία και τις σχέσεις που έχει διαμορφώσει με τα κεντρικά πρόσωπα της εγχώριας πολιτικής σκηνής, σας ενημερώνω ότι ο Αμερικανός πρέσβης Τζώρτζ Τσούνης συνέφαγε προ ημερών με επώνυμο, προβεβλημένο και κορυφαίο παράγοντα, το όνομα του οποίου ενεπλάκη με ρόλο κομβικό και πρωταγωνιστικό στην πολιτική επικαιρότητα της εποχής!

Διαβάστε ακόμη: