search

AREA 51

Ποιος ή ποιοι κρύβονταν πίσω από το «κόλπο» του πατέρα Αντώνιου και της Κιβωτού του Κόσμου!

 Οι διεστραμμένοι επιχειρηματίες, οι λέξεις κλειδιά «Μαγνήσια» – «βιομηχανία» – «Άγιον Όρος» και οι επώνυμοι της show biz!

Πατέρας Αντώνιος: «Κόλαφος» το πόρισμα των ελεγκτών για τον ίδιο και την πρεσβυτέρα

Επειδή αυτή η υπόθεση με την Κιβωτό του Κόσμου είναι μεγάλη, τεράστια και επειδή λόγω δημοσιογραφικής διαστροφής έχω μάθει να σκέφτομαι ανάποδα, πιστεύω ακράδαντα ότι τέτοιο κόλπο δεν μπορεί να το είχαν στήσει μόνοι τους ο παπάς και η παπαδιά, συγνώμη η πρεσβυτέρα (τρομάρα τους)!!!

Κάνοντας μια έρευνα σε βάθος και απευθυνόμενος σε πρόσωπα που εμπιστεύομαι και τα οποία ξέρουν καλά τον υπόγειο δρόμο της βρωμιάς και τα ύποπτα παιχνίδια με τα «μαύρα ράσα», έχω πλέον βάσιμες ενδείξεις ότι πίσω από το κόλπο του πατέρα Αντώνιου κρύβονται επώνυμοι μεγαλοσχήμονες, που έχουν κάνει κατάχρηση των σχέσεων τους με την Εκκλησία και οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα είναι έκφυλοι και σεξουαλικά διεστραμμένοι!

Οι καλά γνωρίζοντες πρόσωπα, πράγματα και υπόγειες διαδρομές, μου λένε ότι οι λέξεις κλειδιά για τον γρίφο είναι: Μαγνήσια, βιομηχανία, Άγιον Όρος!

Και πως αν θέλουμε να ξεσκεπάσουμε την υπόθεση, ποιοι κονόμησαν από το χρυσωρυχείο της εκμετάλλευσης παιδιών και ποιοι ασέλγησαν σε εφηβικά κορμιά για να ικανοποιήσουν τις διαστροφές τους, θα πρέπει να αναλύσουμε και σκιαγραφήσουμε διεξοδικά τους χαρακτήρες δήθεν επιφανών επιχειρηματιών που ενεπλάκησαν με διάφορους τρόπους, τόσο με την Εκκλησία όσο και με το Άγιο Όρος!

Και παράλληλα να αξιολογηθούν διάφοροι κοσμικοί φίλοι τους και επώνυμες συναναστροφές στον χώρο της Show biz όπου πιθανόν τροφοδοτούσαν άλλους διεστραμμένους!

Διαβάστε ακόμη: