Ο Τσικίνιο εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου τελικού του Conference League αισιόδοξος, αλλά και προσγειωμένος.

Ο Πορτογάλος άσος του Ολυμπιακού τόνισε πως πρέπει να είναι όλοι πνευματικά έτοιμοι στην ομάδα, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ λέγοντας ότι από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας οι ερυθρόλευκοι έχουν βελτιωθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ποιο στοιχείο πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να μπει από την αρχή με ρυθμό ανάλογο του αγώνα με την Άστον Βίλα στην Αγγλία: «Πρέπει να μπούμε από το πρώτο λεπτό εφαρμόζοντας τις ιδέες μας, με την ίδια ενέργεια με την Άστον Βίλα, είναι ένα διαφορετικό ματς, ένας διαφορετικός αντίπαλος, ένας δύσκολος αντίπαλος σκληρός. Πρέπει να έχουμε αυτή τη νοοτροπία».

Για το αν είναι σημαντικότερη η προετοιμασία στο ψυχολογικό ή στο σωματικό κομμάτι: «Σημαντικότερο το πνευματικό κομμάτι, θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά αν είμαστε πνευματικά έτοιμοι, θα υποφέρουμε όλοι μαζί αλλά θα τα καταφέρουμε.

Παίζουμε στο σπίτι μας, στην Αθήνα, αλλά είναι ένας τελικός και η Φιορεντίνα θα είναι έτοιμη. Είναι θετικό για εμάς αυτό. Μετά την άφιξη του προπονητή έχουμε βελτιωθεί, έχει φέρει τις δικές του ιδέες, ματς με το ματς γινόμαστε καλύτερη ως ομάδα. Σε αυτό το στάδιο είμαστε καλά, γνωριζόμαστε καλύτερα μεταξύ μας».

Διαβάστε ακόμη: