Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες η φημολογία ήθελε τον Τσάμπι Αλόνσο να είναι ο επικρατέστερος να διαδεχθεί τον Κάρλο Αντσελότι στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ. Αυτα τα σενάρια «πάγωσαν» πλέον αφού ο Ιταλός προπονητής ανανέωσε τη συνεργασία του με τη «βασίλισσα».

Ο Τσάμπι Αλόνσο συνεχίζει να μεγαλουργεί στη Λεβερκούζεν και οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο εκτοξεύονται.

Δεν είναι λίγο αυτό που έχει καταφέρει με τις «Ασπιρίνες». Πέρυσι ανέλαβε στα μισά της σεζόν την τεχνική ηγεσία της Λεβερκούζεν με στόχο να την βγάλει από τον βάλτο και να τη φθάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Ως τώρα το έργο του είναι εκπληκτικό αφού η ομάδα του βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Ωστόσο το όνειρο του είναι να κάτσει μια μέρα στην άκρη του πάγκου της Ρεάλ.

Πρόσφατα φρόντισε και ο ίδιος με μια ατάκα του να ανάψει… φωτιές και να φουντώσει ξανά τα σενάρια. Ο Αλόνσο υπέγραφε αυτόγραφα σε υποστηρικτές του μετά τη πύρρειο νίκη της Μπάγερ επί της Άουγκσμπουργκ με 1-0 στις καθυστερήσεις. Ο Βάσκος ρωτήθηκε από έναν εκ των θαυμαστών του αν θα πάει στη Ρεάλ. Ο ταλαντούχος προπονητής δεν απάντησε ευθέως όμως με τα λόγια του άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

O πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν τεχνικός της Λεβερκούζεν απάντησε με χιουμοριστικό τόνο στην ερώτηση: «Εδώ είμαι, προς το παρόν, είμαι Erasmus όπως εσύ», δήλωσε με χαμόγελο.

Διαβάστε ακόμη: