Μπορεί ο Τσάμπι Αλόνσο να ξεκαθάρισε ότι την επόμενη σεζόν θα παραμείνει στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, τα σενάρια ωστόσο για την επόμενη ομάδα που θα καθίσει στον πάγκο της δίνουν και παίρνουν.

Ο Βάσκος προπονητής απολαμβάνει το μεγάλο του κατόρθωμα: να οδηγήσει τις «ασπιρίνες» για πρώτη φορά μετά από 120 χρόνια από την ίδρυσή της στην κατάκτηση της Bundesliga, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται να καταφέρει να εκθρονίσει τη Μπάγερν Μονάχου πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Στο Μπάι Αρένα της Λεβερκούζεν όλοι… πίνουν νερό στο όνομα του Τσάμπι Αλόνσο. Ξέρουν πως αν δεν ήταν αυτός η ομάδα δεν θα είχε πετύχει τίποτα. Ο Βάσκος τεχνικός μέσα σε έναν χρόνο είδε τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να εκτοξεύονται. Η φήμη να αντηχεί από άκρη σε άκρη και το ενδιαφέρον στο πρόσωπό του από κορυφαίες δυνάμεις του ποδοσφαίρου να γίνεται όλο και πιο έντονο. Με επίσημες δηλώσεις του όμως φρόντισε να βάλει πρόωρο τέλος στα μεταγραφικά σενάρια.

Ο Αλόνσο θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της Μπάγερ Λεβερκούζεν τουλάχιστον για μια σεζόν ακόμη. Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου έκαναν τα πάντα για να του αλλάξουν γνώμη όμως μάταια. Ο 42χρονος θα συνεχίσει στις «Ασπιρίνες». Όταν εκείνος το θελήσει θα αποχωρήσει για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ποια θα είναι η τυχερή; Κανείς δε ξέρει!

Αρκετοί ωστόσο έχουν μια στο μυαλό τους. Όπως και ο CEO της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Φερνάντο Κάρο.

Ο Ισπανός παράγοντας της Λεβερκούζεν σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως ο Τσάμπι Αλόνσο μια μέρα θα βρεθεί στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. «Δεν έχω καμία αμφιβολία επ’ αυτού. Μια μέρα ο Τσάμπι Αλόνσο θα είναι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Καμία αμφιβολία, μηδαμινή αμφιβολία. Το μόνο που δεν ξέρω είναι το πότε. Αλλά θα συμβεί, πιστέψτε με, είμαι σίγουρος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: