Με τον πιο τραγικό τρόπο εξελίχθηκε το θρίλερ της εξαφάνισης του 53χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη. Ο Σταύρος Δογιάκης πριν από λίγη ώρα εντοπίσθηκε νεκρός στην περιοχή Αϊ Γιάννης, μεταξύ Γλυκών Νερών και Αγίας Παρασκευής.

Σταύρος Δογιάκης: Το χρονικό της εξαφάνισης και το σημείωμα στον αδερφό του

Ο Σταύρος Δογιάκης ήταν ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα μαζί με τον αδελφό του, στον οποίο, μάλιστα, είχε αφήσει σημείωμα πριν εξαφανισθεί χθες. Στο σημείωμα τον καθιστούσε κληρονόμο του. Ο αδελφός του κινητοποίησε άμεσα τις αρχές, δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή του και ζητήθηκε και ενεργοποίηση του μηχανισμού missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Την εξαφάνιση του Δογιάκη δήλωσε σήμερα το πρωί στην αστυνομία ο αδερφός του, ο οποίος μάλιστα προσκόμισε και ένα ιδιόχειρο σημείωμα του 53χρονου, το οποίο βρήκε στο σπίτι του. Εκτός από το σημείωμα, στο σπίτι του Δογιάκη βρέθηκε και ένα χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 53χρονος βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα, με τραύμα από όπλο. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν αυτοκτονία. Επί τόπου σπεύδει ιατροδικαστής.

Ο επιχειρηματίας μαζί με τον αδελφό του είναι οι ιδιοκτήτες της επιτυχημένης ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα και λόγω του επικοινωνιακού ταμπεραμέντου του έχει καταφέρει να κάνει γνωστές τις γαστρονομικές απολαύσεις του στην διάσημη πελατεία του.

Οι πάντες έχουν απολαύσει τις γεύσεις του μαγαζιού τους, από υπουργούς και επιχειρηματίες μέχρι σχεδιαστές μόδας και εκπροσώπους της σόουμπιζ.

Αγαπημένο στέκι του Αντώνη Ρέμου και της Άννας Βίσσης αλλά και των διάσημων Dsquared, των αδελφών Ντιν και Νταν που γνωρίστηκαν με τον Σταύρο μέσω της κοινής τους παρέας με τον Λάκη Γαβαλά.