Κινητοποίηση στις Αρχές για το εντοπισμό του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που έχει εξαφανισθεί από τη νύχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα άφησε σημείωμα στον αδελφό του, με το οποίο τον καθιστά κληρονόμο του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 53χρονος πήγε σε γάμο και έκτοτε αγνοείται.

exafanisi

Μετά από δήλωση της εξαφάνισης στο ΑΤ Παλλήνης και σχετικό αίτημα των συγγενών του εξαφανισθέντα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert.

Ο 53χρονος σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξαφανίστηκε χθες με το αυτοκίνητο του με την οικογένεια του και κυρίως τον αδελφό του Νίκο να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898.

Σταύρος Δογιάκης

Ο επιχειρηματίας μαζί με τον αδελφό του είναι οι ιδιοκτήτες της επιτυχημένης ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα και λόγω του επικοινωνιακού ταμπεραμέντου του έχει καταφέρει να κάνει γνωστές τις γαστρονομικές απολαύσεις τους στην διάσημη πελατεία του.

Οι πάντες έχουν απολαύσει τις γεύσεις του μαγαζιού τους, από υπουργούς και επιχειρηματίες μέχρι σχεδιαστές μόδας και εκπροσώπους της σόουμπιζ. Αγαπημένο στέκι του Αντώνη Ρέμου και της Άννα Βίσση αλλά και των διάσημων Dsquared, των αδελφών Ντιν και Νταν που γνωρίστηκαν με τον Σταύρο μέσω της κοινής τους παρέας με τον Λάκη Γαβαλά.

Ο άνθρωπος που μύησε τους Dsquared στις σπαλομπριζόλες

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, η παρουσία του πάντα κεφάτου επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη στο ρωμαϊκό πάρτι των Dsquared δεν ξένισε κανέναν, αφού ο ιδιοκτήτης της επιτυχημένης ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα διαθέτει λόγω επικοινωνιακού ταμπεραμέντου αλλά και διάσημης πελατείας απίστευτες γνωριμίες: «Οι πάντες έχουν απολαύσει τις γεύσεις του μαγαζιού του, από υπουργούς και επιχειρηματίες μέχρι σχεδιαστές μόδας και εκπροσώπους της σόουμπιζ», σχολιάζουν αυτοί που ξέρουν – και συνεχίζουν: «Συχνά πηγαίνει εκεί ο Αντώνης Ρέμος, η Αννα Βίσση και άλλα πρώτα ονόματα της πίστας. Ο “Κρητικός” έχει μετατραπεί στο πιο λαϊκό trend των σελέμπριτι, που έχουν τον Σταύρο στα όπα-όπα για ένα τραπέζι. Πρόκειται για το θαύμα της ελληνικής σπαλομπριζόλας!».

Το ribeye, το μοσχαρίσιο φιλέτο και τα τραγανά παϊδάκια του «Κρητικού» έχουν εκτιμηθεί δεόντως ακόμη και από τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Θαμώνες της εν λόγω ταβέρνας θυμούνται ακόμη τον Λάκη Γαβαλά, στις δόξες του, να ακουμπά με σεβασμό την πανάκριβη κροκό Κelly bag του σε μια καρέκλα και να απαρνείται το σακάκι του με τις μπριγιαντένιες καρφίτσες Cartier για να γευτεί με βουλιμία μια μερίδα ψιλοκομμένα παϊδάκια. Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν και η απαρχή της γνωριμίας του με τους Ντιν και Νταν. Η ελληνική τσίκνα εκτιμήθηκε υπέρ το δέον από το εκκεντρικό σχεδιαστικό δίδυμο, που έκανε τον Σταύρο αναπόσπαστο κομμάτι της παρέας του. Το τρίο πραγματοποιεί συχνά ταξίδια-αστραπή στην κοντινή Ρήνεια για μπάνιο, βουτιές και ποτά στην παραλία.