1.

Ούτε αύξηση, ούτε placement από το ΤΧΣ!

Όπως πρώτο το Radar.gr αποκάλυψε – και εμμέσως επιβεβαιώνει ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής κ. Π. Μυλωνάς- η τράπεζα δεν έχει ανάγκη κεφαλαίων, οπότε δεν θα προχωρήσει σε αύξηση κεφαλαίου από το Φθινόπωρο και μετά όπως φημολογείτο!

Επιπροσθέτως, έγκυρες πηγές διαβεβαιώνουν ότι μπήκε επίσης στο συρτάρι το placement του 20% των μετοχών της Εθνικής από το ΤΧΣ!

2.

Έτσι έγινε η Alpha κορυφαία!

Τα αποτελέσματα των stress test έρχονται να επιβεβαιώσουν την προσέγγιση του Radar.gr ότι η Alpha bank μέσα από την αλλαγή της διοίκησης της, τον απεγκλωβισμό της από βαρίδια – παράγοντες- νταραβεριτζήδες του χθες και την απόλυτα επιτυχημένη αύξηση κεφαλαίου, καθίσταται πρώτη και κορυφαία τράπεζα στην Ελλάδα!!!

3.

Το ξανασκέφτεται η Eurobank!

Έγκυρες πηγές μου μετέφεραν πως η διοίκηση της Eurobank μετά τα παχιά λόγια και τα μεγαλεπίβολα σχέδια για …ουρανοξύστες στο Ελληνικό όπου και θα στεγάζονταν σύμφωνα με τις πληροφορίες τα νέα γραφεία διοίκησης που θα μεταφέρονταν από το Σύνταγμα και το κέντρο της Αθήνας στην ευρύτερη περιοχή Ηλιούπολης – Αργυρούπολης, το ξανασκέφτεται…

Υπήρξαν δεύτερες σκέψεις; Υπήρξαν παρεμβάσεις μεγαλομετόχων; Υπήρξαν εσωτερικές αντιρρήσεις – αντιδράσεις; Θα δούμε… Γιατί ως γνωστόν όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Και όπως φτιάχνουν έτσι χαλάνε… Και αντιστρόφως…