search

PICK POST

Το «σύστημα» της Εύας Καϊλή, οι ΜΚΟ, η διαφθορά και οι δωροδοκίες: Ο ιδιότυπος αχταρμάς Υπουργών, πρώην Επιτρόπων της ΕΕ, πρεσβευτών, λομπιστών, Ελληνοαμερικανών παραγόντων, ακόμη και τραγουδιστών που χρησιμοποιήθηκαν για να υπάρξει πρόσβαση σε ισχυρά κέντρα!

Η ομολογία του Φρανσέσκο Τζιόρτζι συντρόφου της Εύας Καϊλή ότι οι ΜΚΟ χρησιμοποιήθηκαν για την διαχείριση χρήματος, δηλαδή αγορές ακινήτων και δωροδοκίες ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και επιβάλει την παρέμβαση των Αρχών!

Qatargate: O Παντσέρι πρόλαβε τον Τζόρτζι στο ...νήμα!

Η δήλωση του Φραντσέσκο Τζιόρτζι, συντρόφου της Εύας Καϊλή ότι χρησιμοποιούσαν τις ΜΚΟ ως όχημα διαχείρισης χρήματος, προκειμένου να διαμορφώνονταν σχέσεις, επιρροή και επαφές με πρόσχημα την φιλανθρωπία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, έρχεται στην ουσία να επιβεβαιώσει και να καταδείξει στην πράξη ότι οι εν λόγω ΜΚΟ εξελίχθηκαν σε οχήματα «δωροδοκίας» και «διαφθοράς» όπου εμπλέκονταν πολλοί και διάφοροι, ο ρόλος των οποίων καθίσταται επιβεβλημένο να ελεγχθεί από τις Αρχές σε όλο του το εύρος!

Η διαχείριση των κεφαλαίων αυτών, στην ουσία μαύρου χρήματος αποσκοπούσε σε εγκληματικές ενέργειες, στην διαμόρφωση προϋποθέσεων και συνθηκών ούτως ώστε να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του Κατάρ και της κατασκοπείας του Μαρόκου, σε μια δυσώδη υπόθεση που εμπεριείχε από Χρυσές βίζες μέχρι ζητήματα μεταναστευτικά!

Και μέσα από τις ΜΚΟ και τα χρήματα που διακινούσαν η Καϊλή, ο Ιταλός σύντροφος της και ένα ιδιότυπο και περίεργο σύστημα διαφορετικών προσωπικοτήτων, αγόραζαν ακίνητα, οικόπεδα και έκαναν το νταραβέρι εξυπηρετώντας επιχειρηματίες και διάφορους άλλους παράγοντες!

Έτσι, μέσα από την ανάδειξη της υπόθεσης έρχεται στο φως ένα μωσαϊκό προσώπων που κινούνταν επιβοηθητικά γύρω από την Εύα Καϊλή, τον σύντροφο της και το οικογενειακό περιβάλλον της!

Η πιάτσα βοά ότι η Εύα Καϊλή σε όλο αυτό το πλαίσιο της παράνομης και εγκληματικής δραστηριότητας της απολάμβανε της προστασίας, της βοήθειας και της συνδρομής Υπουργών, πρώην Επιτρόπων της ΕΕ, Ελληνοαμερικανών παραγόντων με πρόσβαση στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, λομπιστών, ακόμη και προβεβλημένων τραγουδιστών που χρησιμοποιήθηκαν για να αποκτηθεί πρόσβαση σε μεγάλες οικογένειες και ισχυρούς επιχειρηματικούς παράγοντες!

Αυτός ο ιδιότυπος αχταρμάς που δρούσε καθοριστικά και επιβοηθητικά στην Εύα Καϊλή και στην ουσία αποτελούσε το «σύστημα» της, μέρα με τη μέρα έρχεται στο φως, αναδεικνύεται και επιβάλλεται να διερευνηθεί από τις Αρχές και την Πολιτεία, δεδομένου ότι φέρονται να συμμετέχουν σε αυτό πρόσωπα πολιτικά και (υποτίθεται) υπεράνω υποψίας!

Διαβάστε ακόμη: