search

LIFESTYLE

Google: Οι 6 στάσεις του σεξ που αναζήτησε περισσότερο ο κόσμος το 2022

Το γεράκι, η αντλία ταχύτητας , το καουμπόικο ...αν νομίζετε ότι πρόκειται για κινηματογραφικές ταινίες τότε μάλλον θα πρέπει να ανατρέξετε στην Google για να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας στις πιο διάσημες στάσεις…

Google: Οι 6 στάσεις του σεξ που αναζήτησε περισσότερο ο κόσμος το 2022

Ο αετός, η αντλία ταχύτητας , το καουμπόικο …αν νομίζετε ότι πρόκειται για κινηματογραφικές ταινίες τότε μάλλον θα πρέπει να ανατρέξετε στην Google για να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας στις πιο διάσημες στάσεις του sex. Προσοχή η μελέτη να είναι προσεκτική προς αποφυγή ατυχημάτων.

Πως κάθε χρόνο, λίγο πριν την εκπνοή του, ο πλανήτης κάνει παραδοσιακά την ανασκόπησή του. Από τα γεγονότα, τα πρόσωπα και τις τάσεις που στιγμάτισαν το έτος, μέχρι και τις στάσεις στο sex που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον.

Όσο έμπειρος κι αν είναι κανείς στο sex, πάντα θα υπάρχει κάτι που δεν ξέρει… κάτι που θα θέλει να μάθει περισσότερο. Και τότε τι κάνουν οι πιο πολλοί; Στρέφονται στη μηχανή αναζήτησης της Google. Ποιες είναι όμως οι 6 top αναζητήσεις που κάνουν άντρες και γυναίκες στο Google για το sex;

Εδώ, συγκεντρώσαμε μια λίστα με μερικές από τις πιο γκουγκλαρισμένες στάσεις σεξ. Η προπονήτρια του Frenchie Sensuality, Elanor Hadley,  έδωσε πληροφορίες σχετικά με το τι είναι …

Πίνακας περιεχομένων

Ιεραποστολική στάση σεξ

Ο αετός

Στάση σεξ καουμπόισσας

Η αντλία ταχύτητας

Λωτός

Στάση 69

Ιεραποστολική στάση σεξ-Missionary sex position

Η στάση του ιεραποστολικού σεξ είναι αρκετά δημοφιλής (η αναζήτηση στη Google μας το λέει) γι’ αυτό και μπαίνει στη λίστα με τις καλύτερες επιλογές. Το να ξαπλώνετε με τον σύντροφο σας πάνω στον άλλο, πρόσωπο με πρόσωπο, είναι ένας ιδιαίτερα οικείος τρόπος΄.

Το ιεραποστολικό είναι «ένα αγαπημένο βασικό συστατικό για κάποιο λόγο». Η θέση προσφέρει στους ανθρώπους την «ικανότητα να ξυπνήσουν όλα τα σωστά σημεία και για τους δύο παρτενέρ».

Για τις γυναίκες  μπορείτε επίσης «να ενισχύσετε τις δυνατότητες ευχαρίστησης βάζοντας ένα σεξουαλικό παιχνίδι με φαρδιά επίπεδη άκρη  μεταξύ σας για επιπλέον διέγερση της κλειτορίδας»

Ο αετός-The eagle

«Αυτή η στάση μοιάζει πολύ με την ιεραποστολική, εκτός από το ότι τα πόδια του συντρόφου στο κάτω μέρος απλώνονται φαρδιά και σηκώνονται προς το κεφάλι δημιουργώντας μια κλίση της λεκάνης», είπε η Χάντλεϊ.

Η στάση του αετού είναι μια από τις καλύτερες γιατί προσφέρει την επιλογή α ανάμεσα στα δύο σώματά σας για περισσότερη διασκέδαση, και ίσως ακόμη και έναν μεικτό οργασμό, τόνισε η Χάντλεϊ.

Στάση σεξ καουμπόισσας- Cowgirl sex position

Μπορεί να έχετε ξανακούσει για τη θέση της καουμπόισσας. Συχνά παρατηρείται διεισδυτικό σεξ, όπου μια γυναίκα ή ένα άτομο με αιδοίο καβαλάει τον άνδρα ή το άτομο με πέος. Αλλά σίγουρα δεν είναι ο μόνος τρόπος για να απολαύσετε αυτή τη θέση.

«Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτή η θέση έχει να κάνει με το να οδηγείς τον σύντροφό σου», μοιράστηκε η Χάντλεϊ.

«Καθώς είναι ξαπλωμένοι ανάσκελα, θα τον πατήσετε και θα τον «καβαλίσεται» και θα απολαύσετε τη βόλτα».

Όσο  γιατί αυτή θεωρείται μια από τις καλύτερες στάσεις σεξ, η Hadley εξήγησε ότι είναι μια εξαιρετική στάση για βαθιά διείσδυση και για άτομα με αιδοίο, μπορείτε επίσης να παίξετε με την κλειτορίδα σας , αν θέλετε.

Όσον αφορά την εισαγωγή παιχνιδιών, η Hadley πρότεινε «χρησιμοποιήστε ένα μακρύ vibe ή dildo» για να φέρει λίγη πρωκτική δράση. Απλώς τόνισε ότι θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε άφθονο λιπαντικό και να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε ένα παιχνίδι «που είτε είναι φουσκωμένο στη βάση είτε μπορεί να είναι κυρτό» για λόγους ασφαλείας.

Αντλία ταχύτητας-Speed bump

Υπέροχο όνομα, σωστά; Εάν δεν έχετε ακούσει ποτέ για το χτύπημα speed bump, εδώ είναι η περιγραφή της Hadley:

«Αυτή η θέση «πίσω είσοδος» είναι ιδανική για κολπική ή πρωκτική διείσδυση και μπορεί να αισθάνεσθε όμορφα και οικεία. Ο ένας σύντροφος ξαπλώνει στο μπροστινό μέρος ενώ ο άλλος ξαπλώνει από πάνω τους, μπαίνοντας από πίσω».

Εάν θέλετε να αλλάξετε αυτή τη θέση περαιτέρω, μπορείτε επίσης να την αναστρέψετε, έτσι ώστε το άτομο από πάνω να διεισδύει στον σύντροφό του ενώ τον ακουμπάει. Αυτό ονομάζεται καουμπόι.

Στάση 69-69 sex position

Δεν μπορεί να υπάρξει «λίστα με τις καλύτερες στάσεις σεξ» χωρίς το 69! Είναι μια από τις πιο ευχάριστες και ευέλικτες επιλογές που υπάρχουν. Και αν είστε ένας που του αρέσει να περιλαμβάνει σεξουαλικά παιχνίδια στην κρεβατοκάμαρα, «υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες», είπε η Χάντλεϊ.

Με λίγα λόγια, το 69 είναι μια θέση όπου και τα δύο άτομα κάνουν στοματικό σεξ το ένα στο άλλο την ίδια στιγμή. Εξ ου και το όνομα.

«Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα δονητή για διείσδυση – τοποθετήστε μια δόνηση στην κλειτορίδα ενώ εστιάζετε τη στοματική σας προσοχή στα χείλη και στο υπόλοιπο αιδοίο. Για να ενισχύσετε την ευχαρίστηση για ένα πέος, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να προσθέσετε ένα δαχτυλίδι κόκορα », εξήγησε η Χάντλεϊ.

Λωτός-Lotus

Αυτή η στάση ,μπαίνει στη λίστα με τις καλύτερες στάσεις σεξ μόνο και μόνο λόγω του πόσο οικεία είναι. Πολλοί άνθρωποι στρέφονται στη θέση του λωτού για να νιώσουν πιο κοντά με τους συντρόφους τους – και δεν είναι τόσο γλυκό;

Η Hadley μοιράστηκε ότι «η στάση του λωτού είναι όταν ο ένας σύντροφος κάθεται όρθιος και σταυροπόδι ενώ ο άλλος κάθεται από πάνω και τυλίγει τα πόδια του γύρω του».

Για τις γυναίκες σας πρότεινε να πάρετε «ένα vibe και να το τοποθετήσετε στο αιδοίο ή στον πρωκτό σας και στην κλειτορίδα για να σας για να έρθετε ξανά και ξανά».

Τώρα, ενώ αυτές οι επιλογές μπορεί να θεωρούνται μερικές από τις καλύτερες στάσεις σεξ που μπορείτε να δοκιμάσετε, σίγουρα δεν υπάρχουν μόνο αυτές στην λίστα.

Διαβάστε ακόμη:

Pornhub: Τι είδαν περισσότερο οι Έλληνες το 2022