Το Netflix αναζητά έναν/μια νέο/α αεροσυνοδό για να ενταχθεί στο «πλήρωμα των ονείρων» του και είναι πρόθυμο να πληρώσει πάνω από ένα τέταρτο του εκατομμυρίου δολάρια για τον κατάλληλο υποψήφιο.

Ο γίγαντας του streaming προσλαμβάνει έναν/μια κύριο/α αεροσυνοδό για ένα από τα εξαιρετικά μεσαίου μεγέθους ιδιωτικά τζετ με έδρα στο San Jose της Καλιφόρνια κοντά στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Los Gatos.

Εκτός από τις συνήθεις ευθύνες, όπως η εκτέλεση επιθεωρήσεων καμπίνας πριν από την πτήση και η διεξαγωγή ενημερώσεων για την ασφάλεια, ο/η νέος/α συνοδός θα είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση του αποθηκευτικού χώρου, σύμφωνα με την περιγραφή των θέσεων εργασίας.

Ο/Η αεροσυνοδός θα πρέπει επίσης να εργάζεται σε πτήσεις με αεροσκάφος Gulfstream G550, όπως απαιτείται.

Ο streamer ισχυρίζεται ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να “επιδεικνύουν επαγγελματική εκπροσώπηση της Netflix Aviation ανά πάσα στιγμή κατά την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης” και λέει ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να αγκαλιάσουν την κουλτούρα του Netflix και να μπορούν “να λειτουργούν με λίγη κατεύθυνση και πολύ προσωπικό κίνητρο.”

Οι υποψήφιοι αναμένεται να μπορούν να βοηθήσουν την Netflix Aviation να παρέχει «εμπιστευτική αεροπορική μεταφορά» και θα πρέπει να είναι σε θέση να εκτελούν τις εργασίες τους με «διακριτικότητα», λέει η εταιρεία.

Το Netflix δεν έχει προσφέρει συγκεκριμένο εύρος αποζημίωσης για τον ρόλο, αλλά αναφέρει το συνολικό εύρος της αγοράς για παρόμοιες θέσεις μεταξύ 60.000 και 385.000 $.

Το τελικό ποσό αποζημίωσης θα καθοριστεί από «ένα ευρύ φάσμα παραγόντων», συμπεριλαμβανομένων των δεξιοτήτων και της εμπειρίας, σύμφωνα με την εταιρεία.

Ο ρόλος απαιτεί «ευελιξία στην εργασία με ποικίλο πρόγραμμα εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των εγχώριων και διεθνών ταξιδιών, που συχνά απαιτούν εργάσιμες ημέρες Σαββατοκύριακου και αργιών και εκτεταμένες περιόδους ταξιδιού», καθώς και ικανότητα να σηκώνεις και να μεταφέρεις έως και 30 κιλά τη φορά.

Διαβάστε ακόμη: