Η σειρά «Wednesday» του Netflix ανανεώνεται για δεύτερη σεζόν.

Η πρώτη σεζόν, η οποία αποτελείται από οκτώ επεισόδια και επικεντρώνεται στην κόρη της «Οικογένειας Άνταμς», έκανε πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου, ενώ λίγο αργότερα ανακοινώθηκε ότι σημείωσε ρεκόρ ωρών προβολής μεταξύ των αγγλόφωνων σειρών της πλατφόρμας.

Από τότε, έγινε η δεύτερη μεγαλύτερη αγγλόφωνη τηλεοπτική σεζόν στο Netflix με πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια ώρες προβολής μέσα στις πρώτες 28 ημέρες. Τον ρόλο της Wednesday στην κωμική σειρά τρόμου, υποδύεται η ηθοποιός Τζένα Ορτέγκα.

Σύμφωνα με την περιγραφή της πρώτης σεζόν, η πλοκή επικεντρώνεται στα χρόνια κατά τα οποία η Wednesday φοιτούσε στην Ακαδημία Nevermore.

Η ίδια προσπαθεί να ελέγξει τις ιδιαίτερες ικανότητές της και να βάλει τέλος σε ένα τερατώδες δολοφονικό μπαράζ που έχει σπείρει τον τρόμο στη μικρή πόλη όπου κατοικεί.

Επιπλέον, προσπαθεί να λύσει το υπερφυσικό μυστήριο στο οποίο ενεπλάκησαν οι γονείς της πριν από 25 χρόνια και όλα αυτά ενώ παλεύει να βάλει σε τάξη τις νέες και περίπλοκες σχέσεις που έχει αναπτύξει στη Nevermore.

Διαβάστε ακόμη: