Προβληματισμό στο Μαξίμου προκαλούν τρεις υποψηφιότητες για ισάριθμες περιφέρειες.

Η απόφαση του βουλευτή Ηλείας Κώστα Τζαβάρα να θέσει υποψηφιότητα στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανακατεύει την τράπουλα και γιαυτό μπορεί να προκαλέσει καραμπόλα.

Άλλωστε πάντα οι αντάρτικες υποψηφιότητες αλλάζουν τις ισορροπίες.

Μια δεύτερη υποψηφιότητα, η οποία ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αφορά στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μια τέτοια εξέλιξη θα πυροδοτήσει αναγκαστικά συγκρούσεις με τον νυν περιφερειάρχη, ο οποίος είχε στηριχθεί από τη Νέα Δημοκρατία.

Προβληματισμός επικρατεί και για την περιφέρεια Αττικής, με δεδομένο ότι οι σχέσεις ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον Γ. Πατούλη βρίσκονται στο χειρότερο δυνατό επίπεδο.

Η Νέα Δημοκρατία αναζητεί νέα υποψηφιότητα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Γ. Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος πρόκειται να στηριχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, ενώ διαθέτει και μεγάλη επιρροή στους μικρομεσαίους, αφού είναι πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας.

Μπλέξιμο για δυο ακόμα βουλευτές της ΝΔ

Σύμφωνα με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, δύο ακόμη βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εμπλέκονται σε σκανδαλώδεις υποθέσεις.

Με δεδομένο ότι στην υπόθεση Χειμάρα τα αντανακλαστικά του Μαξίμου δεν λειτούργησαν και άφησαν να σέρνεται για μέρες η υπόθεση μέχρι ο βουλευτής να υποβάλει την παραίτησή του, ελπίζουμε ότι έχουν βάλει μυαλό και ότι τώρα θα πάρουν τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες.

Σύμφωνα με τις διαρροές από την Κουμουνδούρου, ο ένας βουλευτής που εκλέγεται στη Μεσσηνία εμφανίζεται να είναι ιδιοκτήτης offshore και ο δεύτερος που εκλέγεται στη Θεσσαλονίκη να προμηθεύει με φάρμακα το Δημόσιο.

Διαβάστε ακόμη: