Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στην Κουμουνδούρου για τη διαχείριση των αποκαλύψεων Καλογρίτσα.

Οι στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα και το νομικό επιτελείο επιχειρούν να εκτιμήσουν την κατάσταση που διαμορφώνεται και κυρίως ποιες αποκαλύψεις πρόκειται να ακολουθήσουν.

Γιατί τα SMS προς τον Καλογρίτσα μπορεί να είναι διαχειρίσιμα αλλά σε περίπτωση που σκάσουν βόμβες για συναλλαγές με Βενεζουέλα, τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Την ώρα που η χώρα εισέρχεται σε μια κρίσιμη προεκλογική περίοδο, οι οσμές του σκανδάλου μπορεί να προκαλέσουν επικίνδυνες παρενέργειες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είχε ανάγει σε στρατηγική την αποκάλυψη υπαρκτών και ανύπαρκτων σκανδάλων στα οποία εμπλέκονταν κυβερνητικά στελέχη θα βρεθεί απολογούμενο για τις δικές του γκρίζες ζώνες.

Αυτό που τρέμουν στην Κουμουνδούρου είναι οι διαρροές ότι βρίσκονται ήδη στα χέρια της κυβέρνησης στοιχεία φωτιά για τις συναλλαγές στο τρίγωνο Αθήνα – Κύπρος – Βενεζουέλα.

Γι’ αυτό προετοιμάζονται να δώσουν σκληρή μάχη και για μια ακόμη φορά θα επιλέξουν τη γνωστή γραμμή άμυνας, ότι δήθεν όλα αυτά είναι σκευωρία με κατασκευασμένα στοιχεία.

Διαβάστε ακόμη: